Тодор Славков подпали ефира с откровения и майтапи в подкаста

...
Тодор Славков подпали ефира с откровения и майтапи в подкаста
Коментари Харесай

Малък Тошко подпали ефира. Разкрития за кюлчетата и Борисов

Тодор Славков подпали ефира с откровения и майтапи в подкаста на Мартин Карбовски. Столичният безгрижник изиска кабинет на Бойко Борисов, съкруши Политическа партия и похвали Корнелия Нинова, сравнявайки я с дядо си.

Славков направи анализ на политическата конюнктура у нас в типичния за него кодошлийски жанр. Малък Тошко разгласи, че се е затъжил за Бойко Борисов, защото се е почувствал подведен от водачите на „ Продължаваме промяната “ (ПП) - Кирил Петков и Асен Василев. И даде да се разбере, че с помощта на тях е оценил качествата на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ.
-->
„ Персонално не съм видял нищо неприятно от него. Започнах да изпитвам носталгия към Бойко “, разгласи Славков като посочи, че всички нелепости, които приказва са си персонално негово мнение.

Тодор Славков съобщи, че „ Продължаваме промяната “ са съумели да заблудят доста хора, основали чувство за оптимизъм, само че в последна сметка всички видели какво се е случило.

„ Ако би трябвало да предпочитам сред Политическа партия и Демократична България, не знам дали няма да се самозапаля “, сбит бе той, като изясни, че е взел участие в митингите против държавното управление през 2020 година.

 „ Бил съм и на митинги, имам фотоси. Бях на митинг против Бойко. Докарах Политическа партия на власт. Днес всеки би трябвало да се избавя по настрана. Наистина! Нищо не можем да създадем “, безапелационен бе внукът на Тодор Живков.

Зевзекът Тошко не пропусна да се пошегува, че е не запомнил огромна сума евробанкноти и кюлчета в „ дома си “ в резиденция „ Бояна “.

„ Къщата с нощните шкафчета, това е моята къща “, съобщи той. „ Бях се тормозил, че съм ги не запомнил, само че не съм стъпвал там от 1981 година. Тази къща, в която Бойко живееше, бе издигната от Управление безопасност и охрана (Пето управление н за дядо ми и се намира до вила „ Калина ”, където живее президентът. Къщата с чекмеджетата беше издигната за нашето семейство, само че когато майка ми умря, тя бе върната на Управление безопасност и охрана (Пето управление н.

Най-вероятно обзавеждането е на Борисов, като виждам чаршафите, само че шкафчето май е мое. Поемам цялата отговорност, да ми ги върнат и кюлчетата. Не си припомням какво тъкмо съм не запомнил у нас, само че са си мои “, съобщи Тошко Славков.

Малък Тошко разяснява и драмите на Българска социалистическа партия, като похвали соцводачката Корнелия Нинова и разгласи, че тя се „ бетонирала “ като водач на столетницата по крепко от неговия дядо - някогашния соцлидер Тодор Живков.

„ Аз почитам Корнелия Нинова. От последното държавно управление, тя беше най-в час. Не знам какви карти е играла като министър на стопанската система. Тя си знае. Според мен Корнелия Нинова в този момент се бетонирала по-добре от Тодор Живков преди време. Вече няма кой да я бутне, Българска социалистическа партия се бута сама. Жал ми е! “, сподели той.

Славков разгласи, че е здрав като бик и редува интервалите на пиянство и непиене. „ Аз не ставам за политик! Може би би трябвало да клонираме дядо ми, с цел да излезем от обстановката. Аз не съм болшевик, аз съм анархист “, заключи внукът на някогашния първи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР