Тодор Славков открай време е известен със своите завоевания сред

...
Тодор Славков открай време е известен със своите завоевания сред
Коментари Харесай

Мис България, плеймейтка и Ваня от Игри на волята искали Тодор Славков за съпруг

Тодор Славков от много време е прочут със своите завоевания измежду нежния пол, а в леглото му са прескачали не една или две знойни и известни родни хубавици. Списъкът с имена, за които знаем, е много дълъг. Но в този момент научаваме за няколко доста известни имена, които насмалко да сключат брак с дребен Тошко, напомня Шоу Блиц.

Става въпрос за една от най-силните участнички от последния сезон на " Игри на волята " - Ваня, за сякаш примерната Мис България 2015 Марина Войкова, както и скандалната кандидатка за купата Плеймейт на годината - Илона Георгиева. Трите били противници за сърцето на Тошко и крояли проекти за взаимен живот с него.

Помните ли риалити формата " Х милионер си търси брачна половинка " от 2012 година?! Точно посредством това шоу Тодор се опитваше да си откри жена, а измежду претендентките се оказаха нашите познайници Ваня, Илона и Марина. По това време към момента не са в общественото пространство, а външният им тип е надалеч от този, който показват към днешна дата.

" За първи път ще вземам участие в подобен вид риалити формат. Интересно ми е, тръпка огромна. Не съм обезпокоена за срещата с Тодор, тъй като като темперамент ще си паснем. С времето всичко ще се покаже ", споделя в предаването Марина Войкова, която сега е щастливо омъжена за Давид Бонев. Двамата се откриха, откакто Марина целеустремено търсеше популярност и вероятно мъж с пари, а пък той преди този момент имаше връзка с Елен Колева, което приказва, че известните дами го притеглят и възбуждат.

" Изобщо не искам моят мъж да е коцкар. Това е качеството, което най-лесно се убива в един мъж. Ако дамата не е на място, в случай че не знае по какъв начин да се държи с един мъж, той ще продължи да бъде коцкар ", споделя още Марина във формата, в който бе кандидат-жена на Тодор Славков.

Отдавна е очевидно, че Ваня пък очевидно обича да изпитва себе си и да се слага в разнообразни предизвикателни обстановки. Не крие, че е имала благосклонности към Славков и е очаквала да бъде определена за негова брачна половинка. " Реших да вземам участие в предаването, тъй като е едно предизвикателство и нещо ново за мен. Научавайки за предаването и че тъкмо Тодор Славков си търси брачна половинка, ме заинтригува доста и се надявам да схвана дали това е индивидът за мен ", споделя Ваня.

Скандалната теоложка Илона Георгиева, която си постави силикон и реши да се състезава за най-желаната от еротичните модели купа - " Плеймейт на годината ", също се е присъединила в битката за сърцето на дребен Тошко. През 2017 тя разбуни духовете измежду духовниците с кандидатурата си. Тогавашната студентка по богословие провокира и възторг с присъединяване си в утринния блок на Нова телевизия, по време на което се заканваше на недоброжелателите си.

Нито една от дамите не стигна до край. Тодор ги отсвири в доста ранен стадий от надпреварата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР