Тодор Николинов стана известен преди малко повече от година, след

...
Тодор Николинов стана известен преди малко повече от година, след
Коментари Харесай

Само в Петел: Тодор от Свищов, който се омъжи за Шейх Ахмед в Лондон, се разведе

Тодор Николинов стана прочут доскоро повече от година, откакто предаването " Ничия земя " описа историята му. Той е от Свищов, където дълго време се изявява като танцьор под името Тодореско. Не крие, че е гей, а през 2013 година отива в Лондон на посетители на своя братовчедка.

Първоначално желае да остане там 3 месеца, с цел да промени живота си. Разказва, че преди да си тръгне назад за България среща собствен другар, който се е омъжил в английската столица. Така се среща с мъж от Бангладеш на име Шейх Ахмед. Двамата се влюбват, Тодор остава в Лондон, а по-късно му предлага да се омъжат.



След три години брак двамата се развеждат, а Николинов потърси " Петел ", с цел да разкрие за какво се е стигнало до това.

" Причината е невярност. Аз не мога да пребивавам с човек, който изневерява. Това за мен е изменничество. Пък и той заслужава да е благополучен с новата си обич. Аз съм човек, който постоянно резервира другарски връзки и сега имаме такива. Не съм желал нищо да разделяме след развода, нищо не съм му взел ", разкри пред медията ни Тодор.

" Преди години в никакъв случай не бях си представял, че един ден ще се омъжа. Животът ми се прекатурна на 360 градуса. Не съм търсил богати мъже, имал съм 100 пъти тази опция, само че постоянно съм гледал сърцето и душата на индивида до мен. За мен това е най-голямото благосъстояние. Шейх ми оказа помощ преди години с работата и с британския език. Той беше индивидът, който търсих като съгласие и рамо, на което да се облегна ", описа българинът, който е работил в Лондон като сервитьор, и твърди, че клиенти са му били даже кралица Елизабет II и Бритни Спиърс.



Той призна, че чисто писмено разводът сред двамата мъже не е бил тежък, защото не са делили имущество. Неприятното в закона във Англия е, че след бракоразвод нямаш право 3 години да се омъжваш. " Чак след третата година можеш да го направиш още веднъж. Но пък и аз на този стадий не мисля, че ще желая отново да се омъжа. Все отново нищо не се знае, ориста е непредсказуема ", признава още Николинов.

Сега той има нова обич в живота си - англичанин, чието семейство е приело българина доста добре. " Рано е, още сме едвам първоначално с новата обич. Неговото семейство е доста щастливо, че аз съм индивидът до него. Държат се с мен доста добре, макар че англичаните като цяло не одобряват доста българите. Отнасят се ужасно с мен, бих споделил, че ме имат като техен наследник. Може би тъй като виждат, че не споделям доста с други българи. Те ни смятат за долна нация. Но аз съм им образец, че измежду българите има положителни хора, както споделят майка му и сестра му ", споделя още Тодор и прибавя, че се радва на доста положително другарство с певицата Софи Маринова и половинката й Гринго.

Вижте историята на Николинов, разказана доскоро повече от година в " Ничия земя ":

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР