Тодор Гребенаров е най-вероятният нов шеф на НСО, научи Plovdiv24.bg.

...
Тодор Гребенаров е най-вероятният нов шеф на НСО, научи Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Пловдивчанинът Тодор Гребенаров поема НСО

Тодор Гребенаров е най-вероятният нов началник на НСО, научи Plovdiv24.bg . Сегашният началник Ангел Антонов напуща, откакто в службата стартира прокурорска инспекция. Комисар Гребенаров в продължение на 9 години бе отпред на "Охранителна полиция " в Пловдив. В средата на 2013 година той пое за няколко месеца управлението на Областната дирекция на полицията. 
Скоро по-късно потвърденият експерт застана отпред на Националната полиция. На 3 юли 2014 година със заповед на тогавашния началник на Министерство на вътрешните работи бе назначен за шеф на новосъздадената Главна дирекция " Охранителна полиция ". В момента експертът, оставил отлични усещания с работата си на всички места, е зам.-шеф на Националната полиция.
За високите си професионални триумфи комисар Гребенаров е награждаван неведнъж през годините - измежду получените от него оценки са: " Почетен знак на Министерство на вътрешните работи " - Трета, Втора и Първа степен, Почетно отличие на Министерство на вътрешните работи " За героизъм и заслуги ", орден " Правосъдие, независимост, сигурност ", както и наградно оръжие.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР