Тодор Белев, споменат в статията на със заглавие , изпрати

...
Тодор Белев, споменат в статията на със заглавие , изпрати
Коментари Харесай

Реакция на новината за 487 000 лв. поискано обезщетение след разследване в „Господари на ефира“

Тодор Белев, упоменат в публикацията на със заглавие „, изпрати писмо до редакцията ни.

„ Единственият ми коментар към господин Валентин Добрев е, че решенията на съда би трябвало да се съблюдават. В тази връзка адресирам удостоверението, издадено от ЧСИ за настоящия размер на дълга, във връзка със изгубеното от компанията на господин Добрев дело. След като по този начин добре му се развиват компаниите, е редно да покрие разноските от излишно и безпричинно заведени към нас искове “, е написал Тодор Белев.

 



 

Както поехме ангажимент, Actualno.com ще даде опция на всички, наранени от обявата страни, да показват своята позиция.

 



(Тодор Белев пред водещата Ева Веселинова)

А мотивът за няколкото излъчвания, излъчени от „ Господари на ефира “ през 2017 година, е недоволство на Белев против компанията на Добрев - „ Еднофамилни къщи “ ЕООД.        

 



(Пет са предаванията в " Господари на ефира ", отдадени на темата)

Припомняме, че притежателят на едноличното сдружение Валентин Добрев води каузи против Евгения (Ева) Веселинова и Димитър Рачков от „ Господари на ефира “ поради засегнатост и клюка с рекламация за съвсем половин милион лв.. ()

Софийският градски съд е позволил поръчителство на предстоящ иск от сдружението на Добрев против Веселинова и Рачков за сумата от 5000 лв., представляваща част от общо дължимо обезщетение в размер на 487 000 лв. за претърпени вреди от противоправно държание, изразяващо се в обществено оповестяване на оскърбителен изказвания в ефирен ефир посредством телевизионното предаване „ Господари на ефира “.

С обезпечителните заповеди е натрапен запор върху дяловете на Веселинова от капитала на компанията й „ Ева-Вес “ ЕООД и върху дяловете на Рачков от сдружението му „ Димитър Рачков “ ЕООД.

 



(Валентин Добрев пред водещата Ева Веселинова)

Преди седмица - на 2-ри септември тази година, Софийският областен съд излезе с определение, с което позволи ново поръчителство на предстоящ иск, предявен от Валентин Добрев против Евгения Веселинова с цена 500 лв., „ представляваща непълен иск от цялостния размер на претърпените от ищеца неимуществени вреди в резултат на непозволеното увреждане, възлизащи на сума в размер на 50 000 лева “.

С него се постанова запор също на притежаваните от Евгения Веселинова дружествени дялове в учреденото й през февруари 2020-та година сдружение „ ПР-ЕВА “ ЕООД.

 



(Определението на съда за поръчителство на нов предстоящ иск против Веселинова)

Справка в партидата на компания " ПР-ЕВА " ЕООД в Търговския указател сочи, че новият запор към днешна дата не е вписан. 

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР