Точно, защото демокрацията е скъпо нещо, партиите са длъжни да

...
Точно, защото демокрацията е скъпо нещо, партиите са длъжни да
Коментари Харесай

Борисов го боли и сърби, обяснява и критикува другите на извънреден брифинг

" Точно, тъй като демокрацията е скъпо нещо, партиите са длъжни да създадат да има устойчиво ръководство. Има развити страни, които имат вяра в демокрацията. Аз благодаря на българите, че още веднъж ни сложиха първа политическа мощ и тези коментатори, които приказват че ни били отвяли, не знам по какъв начин го приказват. Отровното трио ни назовават токсични, белким Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не са токсични, " Да, България не са ли токсични, че никой не желае да работи с тях? Айде малко да си мерим думите. Само да припомня че ние единствено подкрепихме ръководителя на ЦИК ", добави още Борисов.

" ГЕРБ беше малцинство в ЦИК, тъй като там бяха представители на ДСБ и " Да, България “ им беше комфортно да са там, тъй като имат евродепутат, но в този момент, тъй като Вътрешна македонска революционна организация изпаднаха под 4%, те побързаха да закрият квотата на ЦИК, единствено да видите какви демократи са ", продължи той.

“Не може уважаемата Нинова да каже по-бързо да връщаме мадата и да закриваме Народното събрание, тъй като Бойко ръководи. А те си направиха болшинство с цел да обслужат Радев, неслучайно не направиха проект за падемията, не инцидентно не гласоподаваха мажоритарния избор “, акцентира Борисов.

“Пак хвърлиха прахуляк очите на хората с мажоритарния избор, в миналото когато има постоянни избори. Как се взеха решение в Народното събрание, че отпадна дотацията от 1 лев., само че на Разпети петък да приемеш закон ".

“Целта беше една единствена, а точно ЦИК, да се даде в ръцете на президента. ЦИК се назначава от Радев, само че Народното събрание, с цел да бъде диктатът цялостен, не му направиха методология кой ще бъде ръководител. Или ще създадат същото като в Народното събрание, къде им е методологията. Или, в случай че не му дадат комфортните хора партиите, той ще взема решение. Абсолютно тъпчене на всички правила, като от 20 члена в ЦИК ГЕРБ имаше 7, всички бяха на другите партии ", напомни той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР