Точно в петък, 13-ти ноември стартираха продажбите на хоръра за

...
Точно в петък, 13-ти ноември стартираха продажбите на хоръра за
Коментари Харесай

Критиката е много благосклонна към The Evil Within 2

Точно в петък, 13-ти ноември стартираха продажбите на хоръра за оцеляване The Evil Within 2, основан от японското студио Tango Gameworks. Играта излезе за лични компютри, PlayStation 4 и Xbox One.
Към сегашен ден междинния бал на The Evil Within 2 в уеб страницата Metacritic е съвсем същият, като в първата част – 80/100. Рецензентите означиха, че играта не дава нищо нов на жанра, само че всичките и детайли са великолепно съединени и The Evil Within 2 по нищо не отстъпва на първата част. Играта се харесва най-вече със своята трудност, атмосфера и доста забавния, само че не и автентичен сюжет. Според коментаторите, най-спорният миг в тази игра е полуотвореният свят, който леко затъмнява общото усещане от The Evil Within 2.

Интересно е, че в Steam, 94% от отзивите са позитивни. Освен очевидните плюсове, на геймърите доста се харесва качествената графика и отличния музикален акомпанимент.

В Япония The Evil Within 2 носи името Psychobreak 2. Събитията във втората част се развиват 3 години след произшествието в болничното заведение. През цялото това време Себастиан е търсил отговорите за случилото се, само че не могъл да ги откри, тъй като корпорацията Мобиус не разрешава това. Джулия Кидман става медиатор в връзките сред Себастиан и Мобиус.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР