Точно след като издаде нов албум, Дрейк обяви, че планира

...
Точно след като издаде нов албум, Дрейк обяви, че планира
Коментари Харесай

Дрейк издава албум и обявява, че си взема почивка по здравословни причини

Точно откакто издаде нов албум, Дрейк разгласи, че възнамерява да се отдръпна от светлината на прожекторите за нескончаем интервал от време, с цел да се концентрира върху здравето си.

Художникът беше посетител на „ Маса за един “ в Sound 42 на SiriusXM в петък сутринта, където сподели: „ Вероятно няма да върша музика за известно време “.

„ Трябва да се съсредоточа върху здравето си на първо място. … Нищо бясно, само че просто, нали знаете, желая хората да бъдат здрави в живота “, изясни Дрейк.

Той добави, че проблемите са свързани със стомаха му.

„ Трябва да се съсредоточа върху здравето си и би трябвало да се оправя и ще го направя “, сподели Дрейк. „ Така че, аз заключвам вратата в студиото за малко. Дори не знам какво е малко, може би година.

Рапърът пусна и видеото към новата си ария “8 AM in Charlotte ” от новия му албум “For All the Dogs ”. Неговият 5-годишен наследник Адонис стартира видеото, като изяснява произведение на изкуството, което е нарисувал.

" Добре. Адонис, разкажи ми за красивото си произведение на изкуството, което ми продаде “, споделя му Дрейк при започване на видеото.

Адонис изяснява: „ Историята е същата. Така че козата бягаше от другите чудовища. И другите животни. И цвете препречва пътя. Така че огнените цветя. Състезателната кола може би помагаше на козата. И имаше това, едни стълби, които наподобяват на стълби в пандиза. И имаше един човек, който беше от горната страна. И той беше погубен от пръчката до пистата.

„ Добре, значи е съвсем като дребна история “, пита Дрейк. „ Да “, дава отговор Адонис.

Дрейк пита за буквите на рисунката, казвайки: „ А какво е SBW? “ „ Така че това не е дума, само че просто желаех да напиша SBW “, споделя Адонис.

" ДОБРЕ. Харесвате ли тези букви? И името на баща е до козата. Това значи ли, че баща е козата? “ – пита Дрейк.

„ Да. Така че това е Daddy Goat “, споделя Адонис.

„ Татко Козел. Това е изцяло разумно за мен. И искаш ли да приказваш какъв брой, какъв брой пари получи за красивата си рисунка? – пита Дрейк.

" О Моля те. " Адонис споделя.

Дрейк споделя Адонис с художничката Софи Брюсо.

„ For All the Dogs “ включва 23 песни с колаборации на Bad Bunny, SZA, J. Cole, Lil Yachty и 21 Savage.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР