Точно на рождения си ден Емили Тротинетката получи изключително скъп

...
Точно на рождения си ден Емили Тротинетката получи изключително скъп
Коментари Харесай

10 000 евро получи Емили Тротинетката, за да си смени пола

Точно на рождения си ден Емили Тротинетката получи извънредно безценен подарък - цели 10 000 евро от своя другарка.

На 8 юли скандалното блонди чества в Белград дружно със своите най-близки другари Тихомир-Мелиса Рангелов, някогашен културист и участник във " Фермата ", и 31-годишната софиянка Елизабет Зарева 22-рия си рожден ден. За рожденичката, вижда се от фотосите в профила на Емили, е имало огромна торта, огромен плюшен мечок и... камара пачки! И в случай че първите дарове са обезпечени от Тихомир и Елизабет, с които транс момичето заживя в " любовна триада " във Варна, откакто я освободиха от ареста на Второ РПУ в Пловдив, парите са й подарък от родна транс жена. Тя решила да помогне на Емили да реализира фантазията на живота си - да си направи интервенция за промяна на пола.

" Имам си парички! Пълна съм с благополучие! Но тези парички не са мои! Тези парички са нужни за интервенцията ми за промяна на пола! ", написа в обществената мрежа Тротинетката.

Пред  " България Днес "  русокоската от Плевен показа, че от дете желала да се подложи на такава интервенция, само че майка й се възпротивила. " Но най-късно до есента ще се трансформира в това, което съм се чувствала постоянно - биологична жена ", дава обещание Емили. Тя прецизира, че за въжделената цел е избрала най-хубавата клиника за промяна на пола в Сърбия, макар че до неотдавна планираше да се префасонира у нас.
 

" Хора! Няма по-щастлива от мен на Земята! Вече се снабдих с нужната сума за интервенцията ми за промяна на пола! Днес получих като подарък и подаяние сумата 10 000 евро или 20 000 лева Парите са в сметка! Те са от моя доста близка другарка, която е транс жена и се споделя Габриела Занкова на 54 години от София ", разкри Емили.

Тя посочи, че Габриела била " при започване на транспрехода и се феминизира скоротечно. Очаква се до една година да бъде прелестна транс дама! ", написа още Тротинетката. " Изключително съм признателна, че тъкмо в този миг се откри човек с същинско сърце, който да ми помогне! ", ликува с пачките Емили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР