Точно месец преди вота за държавен глава в САЩ български

...
Точно месец преди вота за държавен глава в САЩ български
Коментари Харесай

Астрологична прокоба: Смърт мори американските президенти през 20 години

Точно месец преди вота за държавен глава в Съединени американски щати български астролози направиха разбор на ориста на американските президенти, определени към съответствува на Юпитер и Сатурн. Обобщението е удивително – съвсем всички завършват земния си път малко след основното астрологично събитие.

Следващият съвпад сред колосите в Слънчевата система, който бележи нов цикъл, е на 21 декември тази година. Той ще бъде в знака Водолей.

От разбора на звездите стана ясно че, астрологична поличба мори американските президенти през цикъл от 20 години.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден гръмна новината, че. Днес пък стана ясно, че.

Ето каква интерпретация предлага астрологът Радислав Кондаков във Facebook за идните американски избори за президент:

Нека забележим какво се случва с американските президенти, които са определени по време на цикъла на двете планети на всеки 20 години (когато е техният съвпад, в края на съоветната година). Цикълът стартира през годините 2020, 2000, 1980, 1960, 1940, 1920 и така нататък:

· Уилям Харисън – определен през 1840 година. Един месец след встъпването си в служба Харисън умира.

· Ейбрахам Линкълн – определен през 1860 година, погубен през 1865 година.

· Джеймс Гарфийлд – определен е за президент през 1880 година. Прострелян е на 2 юли и умира на 19 септември 1881 година.

· Уилям Маккинли – определен е за втори мандат за президент през 1900 година и е погубен през 1901 година.

· Уорън Хардинг – определен е за президент през 1920 година. Умира ненадейно на 2 август 1923 година при една от обиколките си из страната.

· Франклин Рузвелт – определен е през 1940 година за трети мандат. Умира на 12 април 1945 година от инфаркт по време на отмора в Уоръм Спрингс.

· Джон Кенеди – определен е за президент през 1960 година и е погубен през 1963 година.

· Роналд Рейгън – определен през 1980 година По щастлива случайност остава жив, след нападение, при което бива прострелян с 3 патрона.

· Джордж Буш – младши – определен през 2000 година За негов шанс, на 11 септември 2001 година, се проваля проектът аероплан да се взриви и в Белия дом.

Тази черна статистика е известна като проклятието на индианския водач Текумзе против американските президенти:

„ Харисън няма да победи през тази година и няма да стане Велик водач. Той може да завоюва идващият път. Ако това стане, той няма да довърши периода си. Ще почине там, където господства. Нито един президент до момента не е умирал там, където господства. Но аз ви споделям, че Харисън ще почине. И тогава вие ще си спомните за гибелта на моя брат. Вие си мислите, че съм изгубил властта си. Аз, който заставях Слънцето да потъмнява и лиших огнената вода на Червените хора. Но аз ви споделям, че Харисън ще почине. И след него, всички Велики вождове, определени на всеки 20 години ще умират. И когато умира всеки идващ, дано да си спомнят за гибелта на нашите хора.”

Когато потърсих астрологическа причинност, забелязах че проклятието се разказва от цикъла на Сатурн и Юпитер – една отрицателна негова демонстрация. Проява, която сякаш отслабва при последните двама държавни глави, определени по време на съответствува – те остават живи.

Можем даже да обобщим, че тези атентати са един сигнификатор по какъв начин международното общество се оправя с цикъла на двете тежки планети – заради значимостта на фигурата на американския президент в международен мащаб.

Ще бъде ли поставена точка на това проклинание през 2020 година и ще има ли заплаха за новия президент на Съединени американски щати?

Това следва да разберем, а за нас остава да проявим хармонично съединението сред Юпитер и Сатурн във Водолей, като дадем път на новите хрумвания, на хуманността и човеколюбието в нашето общество.


*При някои от посочените лица има леко разминаване в датите - бел.ред.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР