Точно 2 седмици остават до предсрочните парламентарни избори на 2

...
Точно 2 седмици остават до предсрочните парламентарни избори на 2
Коментари Харесай

Предизборни интервюта: Ерджан Ебатин и Александър Нестеров от ДПС


Точно 2 седмици остават до предварителните парламентарни избори на 2 октомври. В „ Тази събота “ ви срещаме с кандидат-депутати от партиите, които се чака да влязат в 48-ото Народно заседание. Гости в предаването са Ерджан Ебатин, лидер на листата на Движение за права и свободи във Варна и Александър Несторов-водач на листите на Движението в Перник и Кюстендил, който беше народен представител от 47-тото Народно събрание.

Според Ерджан Ебатин в последните години в политиката в България от ден на ден се снижава равнището, политическото пространство изпростява.

„ Погледнете това, което беше политиката преди 20 години – какви бяха политическите водачи, какви бяха политическите цели на Народното събрание, какво беше излъчването в политиката. В последните години всичко е популизъм, всичко е конфигуриране на някого против някого. Това не е съществено “, съобщи кандидат-депутатът на Движение за права и свободи.

33-годишният Александър Нестеров е наследник на някогашния градски прокурор на София Нестор Нестеров.

„ В политиката не може да става въпрос единствено за персони. В последните години става въпрос кой кой е бил, кой какви линии има, само че гласоподавателят е по-мъдър и клони към този момент към тези, които сплотяват. Не инцидентно ние сме претенденти за народни представители и на върха на тази постройка написа „ Съединението прави мощ “. Стига с тези разграничителни линии. Ние би трябвало да се хванем дружно за България “, прикани Нестеров.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР