Точно 100 години от създаването си чества Елитен спортен клуб

...
Точно 100 години от създаването си чества Елитен спортен клуб
Коментари Харесай

Славният Морски сговор чества вековен юбилей в Пловдив

Точно 100 години от основаването си празнува Елитен състезателен клуб (ЕСК) " Морски сговор " в Пловдив. Юбилейт на славната организация бе в края на предходната година, само че събитието ще бъде отпразнувано довечера с Виенски офицерски бал, именуван още " Бал на Ивановците ". Той се организира годишно в дните преди Ивановден, по остарял жанр (20 януари) и поддържа разнообразни благотворителни начинания. 

" Тази година фокусът е ориентиран към надарени деца на военнослужещи ", заяви празидентът на ЕСК " Морски сговор " Иван Соколов, представен от gustomedia.bg. 

Той изясни, че балът се организира със Съвместното командване на специфичните интервенции в Пловдив и затова дрескодът за военнослужещите е публична парадна униформа. Офицерите са предвождани персонално от генерал-майор Явор Матеев, пълководец на СКСО - Пловдив, който непроменяемо е в компанията на чаровната си брачна половинка Невяна Митева.  

Членовете на " Морски сговор " обличат фрак / смокинг, бяла риза и папийонка. Съпругите, които ги съпровождат, са в изискани публични рокли, като за церемония събитие. 

Соколов направи експлицитното конкретизиране, че Съвместното командване на специфичните интервенции в Пловдив и ЕСК " Морски сговор " са структури с над национално значение, които намират пресечна точка и в благотворителността. 

Събитието ще се организира в ресторант " Тримонциум ", поканени са обласният шеф Ангел Стоев и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

" Въпреки обичайна етикеция на Виенския бал, довечера менюто ще е алегорично. Предпочитаме средствата да отидат за благотворителната ни идея. Ще вдигнем обичайна наздравица за Ивановците и още една -  за 100-те години, в които ЕСК " Морски сговор " съществува. Отправям обръщение за последователност и плодотворни години ", сподели още президентът на клуба Иван Соколов. 

ЕСК " Морски сговор " е основан и съществува като типично мъжка организация. В нея членуват 60 души - съумели в специалността, бизнеса и персоналния си живот.   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР