Точно 100 дни след последния мач в Англия, 4 отбора

...
Точно 100 дни след последния мач в Англия, 4 отбора
Коментари Харесай

След 100 дни чакане - отново английски футбол!

Точно 100 дни след последния мач в Англия, 4 тима през днешния ден дават рестарт на Висшата лига като ще изиграят отсрочените си мачове от преди паузата.

Днес ще гледаме Астън Вила против Шефийлд Юнайтед, Манчестър Сити против Арсенал.

Максималният позволен брой хора на стадионите във Висшата лига ще бъде 300, като в тях влизат формалните лица и телевизионните екипи.

На футболистите е неразрешено да се прегръщат след гол, да плюят или да се ръкуват.

Астън Вила и Шефилд възобновяват сезона във Висшата лига от 20:00 часа. Пред празни трибуни на " Вила Парк " отборът на Дийн Смит има за цел да спре пропадането - Астън Вила е в серия от четири следващи загуби и се намира на предпоследното място в класирането.

Целта за Шефилд пък е влизане в Топ 5 и присъединяване в евротурнирите.

От 22:15 ще бъде дербито сред Манчестър Сити и Арсенал. " Гражданите " от дълго време се отхвърлиха да преследват Ливърпул, който води с 25 точки в класирането, и за тях съществена грижа ще бъде да запазят второто си място в таблицата.

Арсенал е на 9-ото място с 40 точки, на 5 от Манчестър Юнайтед, който заема петото място в подреждането.

Каква е интрегата още от през днешния ден? Ако Сити загуби мача с Арсенал, пред Ливърпул ще се отвори опцията да стане публично първенец още тази седмица. Второто изискване е " червентите " да завоюват градското дерби с Евертън в неделя. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР