То се търпи, търпи, ама до време... После се реагира.

...
То се търпи, търпи, ама до време... После се реагира.
Коментари Харесай

Трая, трая, но не изтрая: Михаил Билалов размаза тъпата Нора Недкова в нета, потребителите го аплодират!

То се търпи, търпи, но до време... После се реагира. Така направи и артистът и водещ на " Стани богат " - Михаил Билалов, който се " счепка " не с друга, а с плиткоумната плеймейтка Нора Недкова. " Глупава, тъпа и плиткоумна " са все прилагателни, давани и постоянно от консуматори и фенове през годините. Като оня случай в " Черешката на тортата ", където Норито разгласи, че макароните били елементарна храна за простолюдието...

Та и в този момент по този начин. Вечно мрънкащата и недоволна Нора, която се изживява за кралица, се изрече гадно за новото приложение към Инстаграм - Threads, освен това единствено след няколко прекарани минути вътре.

" Офф, че жалко! За 10 минути тук разбрах, че това е Джунглата. Че то това е по-зле и от Ибиса бе, но там са на хапчета ", изцепи се Недкова. След броени минути й се включи екранният Джаро, който сякаш загрижено я попита: " За какви хапчета иде тирада?! Спас там ли е и в случай че е, да ми звънне ", написа Билалов.

Както знаем, Спас е воин от " Под прикритие ", който беше прочут с готвенето на опиати... Оттам насетне се сещаме какво желае да каже Джаро на Нора.

Потребителите мигновено започнаха да го приветстват, а на Недкова предложиха да вземе и да си затвори балалайката, че от дълго време е омръзнала с мрънкането си.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Нора Недкова Михаил Билалов Джаро СТани богат Под прикритие Ибиса плеймейтка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР