Тлъста сметка за ЧРД едва не докара Коцето до припадък.

...
Тлъста сметка за ЧРД едва не докара Коцето до припадък.
Коментари Харесай

Тлъста сметка в испанска кръчма доведе певеца Константин до бяс

Тлъста сметка за ЧРД едвам не докара Коцето до пристъп. Фолкпевецът отпраши със брачната половинка си Надя и близки другари в Барселона, където посрещна рождения си ден, излиза наяве от изявления в Инстаграм профила му.

Коцето и компанията му поляха помъдряването му с изобилна вечеря, много тостове и чупки в кръста. И както прилича най-после, се връчва и сметката, която в този случай очевидно е била умопомрачителна в дословен смисъл.

Тоталът, който възлиза на близо хилядарка в евро докарва Коцето до пот на челото. А фрагментите провокираха нечуван интерес измежду почитателите му в мрежата. Звездата, както се вижда, е имал потребност даже от успокоително при типа на цифрите, написа " Телеграф ".

" My friend, do you have валериана? "  ( " Приятелю, имаш ли валериана? " ), обръща се Коцето на подбив към сервитьора, донесъл сметката.

В последна сметка се оказа, че това е следващата хумореска, която Коцето си прави, с цел да развесели компанията и почитателите си. И както излиза наяве, получила му се е.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР