TL:DR; От самопомощ до наука и технологии, 12min предлага на

...
TL:DR; От самопомощ до наука и технологии, 12min предлага на
Коментари Харесай

Покажете на мозъка си малко любов с доживотен достъп до това приложение №1 за обучение

TL:DR; От самопомощ до просвета и технологии, 12min предлага на потребителите 24 разнообразни категории нехудожествени микрокниги! И сега доживотният абонамент за най-високо оценената платформа за образование е единствено $49,99, спестявайки стотици.

Независимо дали ви е мъчно да намерите време за обществен живот или просто желаете да научите повече за някои от най-вълнуващите софтуерни достижения на днешния ден, мозъкът ви няма по какъв начин да не е гладен за нова и вълнуваща информация и препоръки. И макар че има доста страхотни книги, които да ви оказват помощ да издигнете мозъка си до нови висоти, в наши дни надали имате време да се изгубите в някоя книга.

Разширяването на съзнанието ви не би трябвало да лишава доста време. Ето за какво толкоз доста хора се обръщат към 12min, най-високо оценено приложение за образование, предопределено да помогне на заети хора като вас да научат нови неща, без значение дали се отнася до здраве и уелнес, свързани с бизнеса инициативи и всичко сред тях, всичк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР