Тийнейджърките от 80-те и 90-те години на миналия век въздишаха

...
Тийнейджърките от 80-те и 90-те години на миналия век въздишаха
Коментари Харесай

Боб Сагет не очаквал да живее толкова дълго

Тийнейджърките от 80-те и 90-те години на предишния век въздишаха по Боб Сагет и като се изключи че се смееха до сълзи на " Най-смешните домашни видеоклипове на Америка ", не пропускаха епизод точно поради чаровника. Красив мъж и занимателен по едно и също време, си е необичайност. Неговите лафове също бяха шлагер. А пък сходно предаване в тези време, когато имаше единствено два тв канала, беше угощение, чакано цяла седмица. Излъчваха го в събота. Кончината на лайкове артист, натъжи хора по цялото земно кълбо.

Дали фамилни болести са причина за гибелта на артиста, занапред ще се схваща. Сестра му, Гей, умира от склеродермия на 47-годишна възраст. Другата му сестра Андреа, си отишла от този свят на 34 години от аневризма на мозъка. Други две деца от фамилията, брат и сестра, са умряли още при раждането, преди Боб да се появи. В кино базата IMDB, където са изброени цитатите на известните хора, се загатват неговите думи: " Не чаках да пребивавам толкоз дълго ", само че не е посочено по кое време и къде.

" Съкрушени сме - нашият обичан Боб умря през днешния ден ", сподели семейство Сагет в изказването си. " Той беше всичко за нас и желаеме да знаете какъв брой доста обичаше почитателите си, по какъв начин събираше разнообразни хора със смеха си. Въпреки че молим за успокоение в този миг, ви каним да се присъедините към нас в загатна за любовта и смеха, които Боб донесе на света ", споделят още те.

65-годишният Сагет беше открит мъртъв в хотелска стая в неделя в " Ritz-Carlton " в Орландо. Детективите не откриха следи от принуждение, нито от приложимост на опиати. Няма и данни това да е разследване от имунизиране, все още. Миналото лято артистът се майтапеше, че се имунизира по пет-шест пъти дневно. Съдебните медици ще оповестят повода за гибелта му, когато са подготвени, споделиха от полицията. Сагет беше във Флорида като спирка от комедийното му турне. Според датите в Twitter, той е изнесъл шоу събота вечер на плажа Понте Ведра. След това е написал: " Благодарна аудитория. Благодаря ви и аз! Не усетих по кое време направих 2-часов сет довечера. Отново съм привързан към това нещо ".

Боб Сагет е роден във Филаделфия, само че фамилията се мести в Лексингтън, Вирджиния, когато той е на две години. Той желал да става доктор, само че учителят по британски език в гимназията забелязал креативния му капацитет и го подтикнал към кариера в актьорската специалност,пише уеб сайтът Life.dir.bg.

Записва се във филмовия департамент на университета " Темпъл ". Боб, в резюме от Робърт, печели студентски " Оскар " през 1977 година за документалния си филм " През очите на Адам " - черно-бял роман за момче с реконструктивна хирургия на лицето.

Има 3 дъщери - близначки Обри Сагет и Лара Мелани Сагет (родени на 16 октомври 1989 г.) и Дженифър Бел Сагет (родена на 18 ноември 1992 г.), от някогашната брачна половинка Шери Крамър Сагет. В сериала " Пълна къща ", където играе спортният публицист, вдовец, Дани Танер също е татко на три дъщери - Диджей, Стефани и Мишел. В ролята на Мишел се редуваха близначките Ашли Олсен и Мари-Кейт Олсен.

Той е един от дребното комици, които са наричани по едно и също време " Най-лошият комедиант на всички времена " и " Най-добрият комедиант на всички времена ".

Loved tonight’s show in Jacksonville. Appreciative audience. Thanks again to for opening. I had no idea I did a 2 hr set tonight. I’m happily addicted again to this shit. Check for my dates in 2022.
— bob saget (@bobsaget)
В изявленията е казвал също, че в никакъв случай не е ходил на продажница, нито на лагер. " Хората пораснаха, гледайки ме и това е малко притеснително ", изяснява той за какво прави тези самопризнания. Казва, че в случай че прекалено много анализираш шегата, тя се унищожава.

Сагет беше прочут на сцената и измежду приятелите си със своя по-груб комизъм. През 2020 година взе участие в " Маскираният артист " като Squiggly Monster.

Помолен от " Esquire " да дефинира хумора си в изявление от 2013 година, Сагет изясни: " По принцип съм просто едно 9-годишно момче, което еволюира ".

Няма данни и да е страдал от меланхолия. Комикът Гилбърт Готфрид разказа своя " потрес " от новината в Twitter: " Говорих с Боб преди няколко дни. Стояхме на телефона, както нормално, разсмивайки се един различен до пристъп. Почивай в мир, приятелю, обичан сътрудник и благородник, Боб Сагет ".

А комикът Джъд Апатоу сподели: " Боб Сагет беше толкоз благ, толкоз занимателен, постоянно подготвен да помогне. Красива душа ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР