Тийнейджърка от София вдигна на крак полицията и близките си,

...
Тийнейджърка от София вдигна на крак полицията и близките си,
Коментари Харесай

Вели, обади се! Търсят те!

Тийнейджърка от София подвигна на крайник полицията и околните си, откакто изчезна на Велики четвъртък и от този момент отхвърля да комуникира с родителите си. Бабата на девойката на име Велислава Костадинова пусна зов за издирването й в обедните часове във вторник с нищожни данни за ученичката. 

Пред Lupa.bg Оля Симеонова изясни, че в действителност 15-годишната е изчезнала точно от нейния дом вечерта на 13 април, като е обяснила, че ще спи при своя другарка. Така следите на момичето се губят за последно в кв. " Надежда-1 ", тъй като Вели си изключва телефонния уред. Бабата и майката се пробват неведнъж да се свържат с нея на идващия ден, включитлено посредством въпросната другарка, само че не съумяват. В неделя подават и сигнала в полицията. 

Така момичето към този момент е 48 часа под лупата на ченгетата. Оказва се, че Велислава не за пръв път чезне. " Много е своенравна. Нещата към този момент са минали границите ", призна с въздишка бабата, до момента в който се моли внучката й да се опомни и да се върне в дома си.

И прибавя, че отвреме в точния момент " вижда " по какъв начин пуберката се отбелязва в обществените мрежи или светва в " зелено " за интензивност онлайн, откогато е изчезнала. И все пак 

Ето и апела й:

" Здравейте другари! Пиша този пост със сълзи в очите. На фотографията е моята внучка Велислава Костадинова на 15 години! Изчезна на 13 април 2023г. От тогава нямаме връзка с нея,изключен й е телефона и никой не я е виждал!

Облечена е в черен панталон, черна блуза и черно яке. Моля всеки който я види или има някаква информация за нея да се свърже с мен на посочения телефон: 0884333259 или на майка й Анелия Василева: 0889030944 ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР