Тийнейджърка от австралийското семейство Колт, известно като „клана на кръвосмешението“,

...
Тийнейджърка от австралийското семейство Колт, известно като „клана на кръвосмешението“,
Коментари Харесай

Брутална история за клана на кръвосмешението

Тийнейджърка от австралийското семейство Колт, известно като „ клана на кръвосмешението “, разказала в учебно заведение, че сестра ѝ е бременна от един от братята им, само че не знае от кой тъкмо.

Скандални детайлности към живота на клана Колт от Нов Южен Уелс изплуваха около делото на Франк Колт, който беше приет за отговорен за изнасилването на своята полусестра, която е и негова племенница. Това се случило през 2015 година, когато момичето било на 17 години, оповестява The Mirror, представен от БЛИЦ.

Във фермата на бащата на Франк от четири генерации се практикува секс сред членовете на фамилията. В фамилията има 14 деца, чиито родители имат кръвна връзка между тях.
`Брутална

„ Моята сестра е бременна и не знаем кой от братята ми е бащата “, споделила дъщерята на Франк Колт пред свои съученици.

Жертвата на Колт, свидетелстваща под подправеното име Петра, пък разказвала в полицията, че живее в фетиш, където „ всички мои лели, чичовци и братовчеди са спали дружно “. Тя споделила още, че в никакъв случай не е ходила на учебно заведение и е била физически насилвана от членове на фамилията си.

И жертвата и насилникът имат един и същи татко – Тим Колт, извратеният патриарх на клана, който умрял през 2009 година Семейството съумяло да избегне от вниманието на обществените служи като се местело от щат в щат из Австралия до момента в който локалните не забелязали, че някои от децата не вървят на учебно заведение.

Тим бил татко на 7 деца от брачната половинка си Джун, която била и негова сестра. Той имал още 12 деца от щерка им Бети и други 5 от по-голямата си щерка Ронда.

Най-малката щерка на Тим има деца от брат си Чарли, станало ясно в съда.

В показанията си контрольор Стивън Радфорд разказал, че усетил миризма на урина и фекалии в жилищните пространства на фамилията и нямало тоалетни и душове в това „ домакинство вид комуна “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР