Тийнейджър от Троян се похвали, че убил четири кучета и

...
Тийнейджър от Троян се похвали, че убил четири кучета и
Коментари Харесай

Тийнейджър от Троян се похвали, че е убил 4 кучета и 3 котки на Нова година

Тийнейджър от Троян се похвали, че умъртвил четири кучета и три котки в новогодишната нощ, с което може да стане обект на следствие, написа " Монитор ".

Постът на записания в обществената мрежа под името Ивайло Боровски е извънредно пошъл и съдържа тежки обиди към екоактивистите и организация " Четири лапи ".

„ Нямаше новогодишна заря, но гръмнах 20 Биг Тайгъра. Убих 4 кучета и 3 котки с пиратките и за новата година, като видя бездомно куче, го бутам незабавно....Айде " Четири лапи " и екоактивисти, е.ахте майката на страната и на нова година.”

Постът на младежа е съпроводен и от фотография, на която се вижда мъртво куче, проснато на пътя, ударено от автомобил.

Вълната от отрицателни реакции и отправените закани евентуално са изплашили създателя на поста, тъй като няколко часа по-късно профилът на Ивайло Боровски във фейсбук беше заличен. Според компютърни експерти в реалност оповестената от младежа фотография на убитото на пътя куче, най-вероятно въобще не е от България.

Младежът и родителите му могат да си докарат съществени главоболия, в случай че институциите в Троян решат да се самосезират по медийните изявления и да стартират следствие по случая. Убийството и увреждане на гръбначно животно е криминализирано в българския углавен кодекс, в който за причинителите а сходно закононарушение е очакван до три години затвор и санкция от 1000 до 5000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР