Тийнейджър, която избяга от ужасяващата катастрофа, която уби сестра й

...
Тийнейджър, която избяга от ужасяващата катастрофа, която уби сестра й
Коментари Харесай

Близначка, която избяга от катастрофата, която уби сестра й, на 18, преди Коледа, си тръгна с разбито сърце

Тийнейджър, която избяга от ужасяващата злополука, която умъртви сестра й близначка, споделя, че е опустошена, че е единствената, която е оживяла.

Клои Пиърсън, 18, от Касълфорд, Западен Йоркшир, почина, откакто тя и сестра й Абигейл, които пътуваха в Citroen C3, участваха в злополука с черен Mercedes CLK в петък на A426 покрай Lutterworth, Leicestershire. Двамата бяха откарани в болница и бяха сложени в кревати един до различен, само че Клои по-късно умря.

Абигейл към този момент е пусната вкъщи, откакто се възвърне в болница с пострадвания, в това число фрактура на гръбнака и наблягане на мозъка. Днес тя отдаде прочувствена респект и сподели, че " сърцето й е на части ". Тя се включи в обществените медии, с цел да опише за страданията си след трагичната злополука дни преди Коледа.

„ Най-унищожителното нещо е, че излязох от този случай без моята сестра близначка “, написа тя във Фейсбук. „ Аз съм безусловно огорчена и с разрушено сърце, че към този момент не я имам до себе си. Почивай в мир кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР