Тийнейджър е убил най-малко 19 деца и двама учители в

...
Тийнейджър е убил най-малко 19 деца и двама учители в
Коментари Харесай

Тинейджър уби 19 деца и двама учители в Тексас

Тийнейджър е умъртвил минимум 19 деца и двама учители в учебно заведение в щата Тексас. Това е най-кървавият сходен случай в Съединени американски щати за последното десетилетие. Убитите възпитаници са на възраст сред 7 и 10 години.

18-годишният обвинен е разпознат като Салвадор Рамос. Той първо е прострелял личната си баба, която е оживяла. След това е аварирал с колата си покрай началното учебно заведение Роб в Увалде, Тексас, град на към 80 благи (130 км) западно от Сан Антонио. Той е влезнал в учебното заведение и е почнал да стреля. Всичко е завършило, откакто Рамос е бил убит от полицията. Мотивът на килъра към момента не е явен.

Двама служители на реда са били ранени при пукотевица, само че контузиите им не са съществени. Градчето има 16 000 поданици, като близо 80% от тях са испанци или латиноамериканци. '
Свидетели са видели Рамос тежко въоръжен мъж, облечен в бронежилетка

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани американците да се изправят против оръжейното лоби в страната, което той упрекна, че блокира приемането на по-строги закони за сигурност на огнестрелните оръжия.

“Като нация би трябвало да се запитаме: „ Кога, за Бога, ще се надигнем против оръжейното лоби? “, сподели Байдън по националната телевизия, предлагайки да се възвърне възбраната за продажба на нападателни оръжия в Съединени американски щати

Масовите убийства в Америка постоянно водят до публични митинги и апели за по-строги инспекции на продажбите на оръжие и други типове надзор на огнестрелните оръжия, които са нормални в другите страни по света, Подобни ограничения неведнъж са се проваляли поради мощната политическа съпротива, водена от републиканците.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР