Тийн звездите Шон Мендес и Камила Кабейо са безспорно любимци,

...
Тийн звездите Шон Мендес и Камила Кабейо са безспорно любимци,
Коментари Харесай

Шон Мендес повишил тон на Камила Кабейо: "Почувствах се като злобар"

Тийн звездите Шон Мендес и Камила Кабейо са несъмнено любимци, а когато стана ясно, че са двойка почитателите им полудяха още повече. Те наблюдават изкъсо всяка тяхна крачка и не ги оставят елементарно, само че пък двамата намират метод да се скрият от папараците и непрекъснатото внимание, с цел да се забавляват единствено двамата.

Е, колкото и да се обичат двама души, то постоянно ще има нещо дребно, което ще им скапе настроението и положителните връзки. Това е изцяло обикновено, когато жимееш с различен човек, а и освен. Наскоро Шон показа пред " Man Enough ", че преди време си разрешил да увеличи звук на Камила за нещо, само че по-късно се почувствал супер гузно, тъй като не е било нещо значимо, а бил раздразнителен.

Виж още:

" Повиших ѝ звук и тя сподели: " Не ми харесва, когато повишаваш звук. Защо повишаваш звук? ". И аз станах толкоз защитителен. Казах: " Не повишавах звук на теб! ". А го направих. И почувствах по какъв начин тя се смалява, а аз раста, и си споделих: " О, Боже, това е най-лошото ". Толкова съм ужасяващ от това да бъда озлобен. Не желая да бъда неприятен ", призна артистът, който доста държи на Камила и не желае да скапва и за момент връзките си с нея.

Този боязън го предиздвикал да поговори с Камила, с цел да може да обсъдят разногласието и да продължат напред. Изпълнителката го успокоила, само че по-късно Шон схванал, че трябвало да се извини за държанието си, което е доста благо от негова страна и демонстрира, че младите мъже трябда да бъдат джентълмени, а извинението не те прави слаб.

Кабело и музикантът започнаха връзката си през юли 2019 година, само че бяха дълго време преди този момент единствено другари.

Виж още:

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР