Титулярният вратар на Левски - Николай Михайлов, даде интервю пред

...
Титулярният вратар на Левски - Николай Михайлов, даде интервю пред
Коментари Харесай

Михайлов след новия договор с Левски: През новия сезон ще се борим на всички фронтове

Титулярният вратар на Левски - Николай Михайлов, даде изявление пред клубната телевизия на " сините ", откакто продължи контракта си със столичния клуб.

Националът ще бъде част от състава на Станимир Стоилов и през идващите две години.

Михайлов изрази насладата си от новия си договор с Левски и изрази вяра новия сезон да бъде още по-успешен за " сините ".

" Изключително съм благополучен, че подписах нов контракт с Левски. Искам да благодаря на управлението на клуба за опцията. Както сподели и старши-треньора, за 60 секунди се разбрахме. Знаете от какъв брой години познавам Станимир Стоилов и Наско Сираков. Радостен съм, че ще продължа да оказвам помощ на Левски. Надявам се през идващия сезон да сме още по-силни и да влезем в битката за купата. Класирахме се за Европа, спечелихме Купата, уповавам се да продължим да радваме почитателите, които ни подкрепяха през целия сезон и ни оказват помощ неимоверно ", стартира Ники Михайлов.

" Всички сме осведомени по какъв начин тимът започва сезона, по какъв начин се събирахме седмица след седмица и някои от играчите с разнообразни подготовки – в това число и аз. Радостно е, че успяхме да стабилизираме и играта, и клуба, само че това нямаше да стане без поддръжката на нашите последователи ", направи ретроспекция стражът на " сините ".

Той се надява с привличането на Ивелин Попов и още няколко нови попълнение, тимът да се бори на всички фронтове - европейските клубни шампионати, отбрана на Купата на България, както и борбата за купата с 11-кратния първенец Лудогорец.

" Очакванията са новия сезон са по-големи, паузата за новата акция е по-кратка и всички ще бъдем в добра форма. След привличането на Ивелин Попов най-вероятно и други нови футболисти ще дойдат. Надявам се да създадем един боеспособен тим, с който да се борим на всички фронтове ", сподели Михайлов.

Юношата на Левски съобщи, че, в случай че клубът получи добра задгранична оферта за него, двете страни ще седнат на договаряния. Ники Михайлов добави, че на този стадий е напълно съсредоточен върху изявите си със " синия " екип.

" Идеята ми постоянно е била да съм част от Левски и да давам всичко от себе си за клуба. Имаме спогодба с управлението, в случай че се появи добра оферта за мен, ще седнем на договаряния. На този стадий мислите ми са ориентирани единствено и напълно към Левски ", добави той.

" Доволен съм от цялостното показване на тима във фаза отбрана, нека продължим с положителните игри и през новия сезон. Моля се новата акция да бъде още по-успешна и от актуалната ", приключи Николай Михайлов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР