Титлата Лейди България Вселена бе присъдена на Биляна Димитрова на

...
Титлата Лейди България Вселена бе присъдена на Биляна Димитрова на
Коментари Харесай

Журналистка, танцьорка и шофьор на такси са новите Лейди България


Титлата Лейди България Вселена бе присъдена на Биляна Димитрова на 30 години от София. Чернокосата хубавица има опит като модел, занимава се професионално с танци и е фен на животните. Лейди България Европа Стана Диана Мандакова още веднъж от София на 20. Диана е студент компетентност Криминалистика във висше учебно заведение по сигурност и стопанска система. Титлата Лейди България Интернешънъл бе дадена н а Елвира Йорданова от град Русе на 26г. Студентка последна година право. В момента работи като брокер и хостеса в нощен клуб. В свободното си време кара такси.

До седемнайстото издание на състезанието бяха позволени 10 девойки. Събитието се състоя в Планета Клуб бай Илевън. Финалистките дефилираха в три тура. В първи показаха пролетните трендове в ежедневната мода на Бутик Джули Котюр. Във втори бяха облечени в спортните облекла на Блес – Златка Райкова, а в последния с коктейлни и празненство рокли на бутик Резерве.

Гласовете за победителкте дадоха миналогодишните носителки на купата Лейди България в Лицето на Силвия Теодосиева, Карина Атанасова, Христина Красимирова, Лилия Билалова и Елизабет Методиева. В състава на журито бяха още участниците от „ Едеин за различен “ Ивайло Герасимов и Христина, която се погрижи и за грима на девойките. Водещ  на събитието бе Мисис България Мариана Маринова.

Темата на състезанието тази година бе здравословния метод на живот. Победителките си потеглиха с карти за фитнеси Пулс, Процедури в лазерен център Ави Бюти, Център за крепко Тяло Боди Толк, Награда от Академия и салони за хубост Будоар. Парфюми Акбари. Голямата премия ваучер за естетични процедури на стойност 3000 лева бе възложен от доктор Алит Кериимов.

 
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР