Титла, купа и участие в евротурнирите са целите пред ЦСКА

...
Титла, купа и участие в евротурнирите са целите пред ЦСКА
Коментари Харесай

Любо Пенев: Целите пред ЦСКА са титлата, Купата и Европа

Титла, купа и присъединяване в евротурнирите са задачите пред ЦСКА този сезон. Това анонсира в изявление пред клубния уебсайт новият треньор на " армейците " Любослав Пенев, чийто дебют ще бъде на 7 април против " Лудогорец " в полуфинал от шампионата за Купата на България.

" Не единствено против " Лудогорец " играя мощно. Отборите, които управлявам, работят сполучливо против всички. В " Царско село " също се работеше доста добре при мен. Предстоят ни два значими полуфинала. Аз съм от два дни тук, само че ще създадем всичко допустимо да се представим по най-хубавия метод. Аз съм от ЦСКА, ЦСКА ми е на сърце и по този начин съм възпитаван! Задачите пред нас са постоянно единствено да бъдем първи. На първата среща с момчетата им споделих: " Целите пред вас са първенци, купа, Европа. Мисля, че съм задоволително явен. ", показа Ел Голеадор.



" Отново съм си у дома. Мисля, че това е ясно и красноречиво. През тези две години това, което аз сварвам, се е трансформирало в доста добра тенденция. Старши треньор съм аз, имам помощници испанец - Пабло Караско, треньор на вратарите, те са двама - Йордан Йорданов и Иво. Киро Динчев остава и това е щабът, който е образуван за момента - пет индивида... Има няколко, с които сме работили преди две години от играчите. Правим трета подготовка през днешния ден и съм с положителни усещания от състава. Виждам футболисти, които са с положителни качества. По точна оценка не мога да дам, тъй като ни следва работа. Ще преценява всичко при тях. Здрави са играчите и няма нещо съществено. Има хора, които се връщат от травми и ще им би трябвало повече време да наваксат, само че като цяло работя с цялата група ".

" Различно време би трябвало на другите треньори да предадат визията си. Не е значимо единствено треньорът да преподава, а и играчите да схващат. Това е като медалът - има две страни. Ние сме експерти, а моята задача е да ги приготвя. Те са експерти и идват да упражняват, с цел да работят и да се трудят. В последна сметка те са артистите, както и да го разясняваме. Когато пристигна формалният мач, сме преоблечени и те са хората, които дават образа и резултатът от това, което упражняваме "

" Не планираме контрола, през днешния ден имаме двустранна игра. Имаме задоволително хора, с цел да видя това, което желая. Амбициите ми са ясни - високи. Пред ЦСКА единствено високи цели седят. Всеки би трябвало да е наясно, че задачата е да сме на върха, да вършим добра работа, да сме живи, здрави. Знаем, че около този Коронавирус има доста проблеми... Съжалявам, че почитателите ги няма, защото футболът без тях е друга игра. Имайки поради какви са нашите почитатели, " алените " почитатели, нещата са доста разнообразни. Дано това скоро завърши и да бъдем още веднъж дружно на стадиона. ", оптимист е треньорът на ЦСКА.

Пенев ще води ЦСКА за четвърти път. Последният му престой на ст. " Българска войска " бе сред 8 февруари и 3 май 2019 година В 14 мача той записа 7 триумфа, 3 равенства и 4 провали.

Уволнението на Акрапович и промяната му с Пенев идват след оповестеното отдръпване на клубните притежатели Гриша Ганчев и Юлиян Инджов в края на сезона. Затова и на уеб страницата на " алените " бе посочено, че рокадата е инициирана от основния управител Стойчо Стоилов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР