Тита вече е пълнолетна и не може да се отърве

...
Тита вече е пълнолетна и не може да се отърве
Коментари Харесай

А такаа! Тита уж е „сериозно обвързана,“ а се фука с букет от таен обожател

Тита към този момент е пълнолетна и не може да се отърве от мъжко внимание, разбра HotArena.

Преди дни поп сензацията и Ангел на Мегз Тита навърши по този начин чаканото пълноправие. Въпреки че е на 18 напълно неотдавна, тя към този момент много си е поживяла и полудяла. Първата изпълнителка от продуцентската компания на Криско " Адаманд " не един път е споделяла, че има сериозен другар. Този факт, обаче, не й попречи да се изфука с голям букет от червени рози, който не е подарък от гаджето й!

Навръх рождения си ден Тита разгласява фото с цветята, които са съвсем колкото нея. И написа " Добро утро от най-щастливата рожденичка на света ". Пред приятелки Христина споделила, че букетът бил доставен с пощальон, а подателят е незнаен. Тя ахнала от хубостта, с която я дарил някой загадъчен почитател, и решила, че няма по какъв начин да не се изфука.

Изпълнителката на " Късай " означи пълнолетието си в хитов клуб в Слънчев бряг. Преди да се отдаде на празненството, обаче, Тита имаше присъединяване дружно с рапъра в друга дискотека в курорта. След това двамата, дружно с още куп другари, се веселили до изглев слънце. А в разгара на купона рожденичката получила още една непредвидена изненада - бутикова тематична торта, написа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР