Тишината в дискотеките заради пандемията през миналата и част от

...
Тишината в дискотеките заради пандемията през миналата и част от
Коментари Харесай

Ретро чалга звезди градят кариера в чужбина

Тишината в нощните заведения поради пандемията през предходната и част от тази година принуди почитателите на фолка да въртят вкъщи части на обичаните си шлагери.

Някои от феновете се върнаха десетилетия обратно с носталгична нотка и завъртяха още веднъж шлагери на ретро реализатори като Кондьо, Сани, Мая и Магапаса, Гергана, Петра и даже Коста Марков и Томи Чинчири.

Масово се оказва, че родоначалниците на чалгията у нас са или преподаватели в учебни заведения, или са избягали щастливи зад граница и повече не са погледнали обратно, написа " България през днешния ден ".

Вместо микрофон през днешния ден Мая от паметния дует Мая и Магапаса разчита на пилона, и то не къде да е, а в безоблачен и разхитителен Лас Вегас.

Преди години изпълнителката взаимно с Магапаса емигрира зад океана и през днешния ден съвместява разнообразни действия - диджей, танцьорка, певица и даже слага екстеншъни. За да вае и до през днешния ден фигура, Мая танцува на стълб за спорта, което не тормози по никакъв начин към този момент порасналата й щерка Кристияна, която учи за юрист.

Магапаса пък е избрал ветровития Чикаго дружно с обичаната си Денислава.

Зад граница, само че с четка в ръка е една от най-култовите певици в зората на жанра - хищната хиена Петра. Тя смени микрофона с платно и четка, а дружно с обичания си Димитрис е щастливо настанена от години в Кипър.

В Англия избра да се осъществя и една от иконите на чалгата - Кондьо. Изпълнителят на " Доко, Доко " даже е сменил телефона си и не желае и да чуе за нощни заведения и кръчми.

Култовата и скандална Пепа Секса също е зад граница. Взривилата аудиторията с парчето " Синя прашка " изпълнителка сега живее в Швейцария, където по заведенията за хранене пее и нейната колежка също от далечното кючек минало Орнела.

Като възпитател се изявява Сани, която изпя скандалния за времето си шлагер " Ах, банана ", която към този момент е учителка. През 2020 година Сани подсети за себе си с баладата " И на оня свят ", само че... до такава степен. Също като учител се препитава и фолкпевицата Ина, станала звезда с шлагера си " Зелено, зелено ", като тя учителства в детска градина в София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР