Тираспол. Реал Мадрид е в превъзходна форма и отборът е

...
Тираспол. Реал Мадрид е в превъзходна форма и отборът е
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Серията продължава и играта на отбора ми харесва

Тираспол. Реал Мадрид е в превъзходна форма и тимът е задължен да завоюва групата си в Шампионската лига по футбол, съобщи старши треньорът Карло Анчелоти след успеха с 3:0 против Шериф Тираспол. Испанците записаха пети следващ триумф във всички шампионати и водят в група " D " с две точки преди решаващия мач за първото място против Интер.

" Серията продължава и играта на тима ми харесва. Намираме се в доста добра форма освен чисто игрово, а и физически. За нас е значимо да спечелим групата и се надявам да приключим по този начин, както започнахме ", съобщи Карло Анчелоти след успеха против Шериф в Молдова. Тони Кроос беше определен от УЕФА за най-хубав състезател в мача. Той се разписа за 2:0 в добавеното време на първата част и испанците в никакъв случай не са губили, когато халфът е вкарвал. В 24 такива случая Реал е с 23 победи и един еднакъв. " Тони е в добра форма, а това прави и моята задача надалеч по-лесна ", продължи Анчелоти.

Не всичко обаче се разви по съвършен метод за Реал Мадрид, защото новото попълнение Давид Алаба получи травма. Според Анчелоти, австрийският национал няма да отсъства от идващия мач на испанския гранд. " Извадих Алаба, защото той усука леко коляното си. Не мисля, че казусът е сериозен и считам, че той ще бъде на мое разположение в идващите мачове. Касемиро пък беше заменен, тъй като беше на още едно нарушаване от картон, а не ми се желае той да пропуща мача с Интер ", приключи италианецът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР