Тирана. Лидерът на основната албанска опозиционна партия, Демократическата партия (ДП)

...
Тирана. Лидерът на основната албанска опозиционна партия, Демократическата партия (ДП)
Коментари Харесай

„1 ТV“ : Лидерът на албанската опозиция отрече да има подкрепата на Москва

Тирана. Лидерът на главната албанска опозиционна партия, Демократическата партия (ДП) Лулзим Баша отхвърли информацията, че обединената съпротива има поддръжката на Москва за решението да се откажат от парламентарните мандати и всеобщите антиправителствени митинги, оповестява македонският ефирен канал 1 TV .
„ Това е смешно. Тази агитация припомня на пропагандата на Енвер Ходжа. Младите хора може и да не си спомнят. Когато нищо друго не се случи, се намира външен зложелател, който поддържа вътрешния съперник. И в този момент, в този случай, тези, които са измислили това, все едно идват от времето на Енвер Ходжа “, сподели Баша.
Той добави, че той се смята за най-европейския човек в Албания.
„ Що се отнася до Лулзим Баша, що се отнася до мен, аз съм най-проевропейският политик, който Албания има през днешния ден. Може би на следващия ден ще има някой различен проевропейски повече от мен, само че до момента няма по-голям европейски политик от мен. Еди Рама е този, който приветства съветските олигарси в офиса си, албанския нефт го даде на руснаците. Путин, няма по-добра инвестиция от Еди Рама “, сподели Баша.
Той упрекна министър-председателя Рама, че " унищожава демокрацията в страната в, както и за районния проект за разделянето на Косово ".
„ Вучич и Рама се оправят толкоз добре, че не е належащо да се влага в различен политически фактор. Очевидно е, че няма потребност да се влага в Лулзим Баша, който е международно прочут със своите европейски и северноатлантически възгледи “, съобщи Баша.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР