Типично в стила на г-н Гешев, в силно патриотично-популистко говорене,

...
Типично в стила на г-н Гешев, в силно патриотично-популистко говорене,
Коментари Харесай

Биляна Гяурова: Гешев натисна Enter и предупреди Борисов и Сарафов да се подготвят

" Типично в стила на господин Гешев, в мощно патриотично-популистко говорене, в действителност той натисна еnter сега, по времето на своето изказване, което беше едно съществено предизвестие – с метода, по който той говореше и за някогашния министър председател Бойко Борисов, и за своя заместител Сарафов. С това неведнъж повторение на " лицето Сарафов ", " лицето Борисов " - това е напълно непосредствено предизвестие, че сме натиснали еnter и те да се приготвят. "
Това сподели в изявление за БНР Биляна Гяурова от Българския институт за правни начинания.

За Гешев, откогато стана основен прокурор, офанзивата постоянно е била най-хубавата отбрана, уточни тя.

Очевидно се обрисуват два съществени лагера и във Висш съдебен съвет – про Гешев и против Гешев, счита Гяурова. Тя вижда и " синхронизиране на дейностите ", тъй като Ясен Тодоров предходната седмица е споделил, че " до понеделник ще се случат доста неща ".

" Докато си мислехме до оня ден, че тези 17 гласа към този момент са събрани, през днешния ден може да стартира някакво разколебаване. Наблюдавали сме най-малко два пъти тези процедурни пируети на досегашния състав на Висш съдебен съвет. Както се споделя, топката е пусната към този момент по нанадолнището и за тези 6 души, които подписаха настояването, за тях ще бъде доста мъчно да преживеят още един катарзис ", разяснява Биляна Гяурова в предаването " Хоризонт до обед ".

Относно упоменатото от основния прокурор за делото " Барселонагейт " Биляна Гяурова акцентира:

" Буквално делата са на поточната линия. Той като един костелив орех, какъвто се оказа, просто ще стартира да ги пуска по поточната линия. "

Според Гяурова изказването на основния прокурор е посочило, че страната работи " на телефонни позвънявания и на смс-и " и че сме " една смс-държава ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР