Типична семейна сцена:, само защото някой не е заявил ясно

...
Типична семейна сцена:, само защото някой не е заявил ясно
Коментари Харесай

Незабележимите врагове, които съсипват връзката ви

Типична фамилна сцена: , единствено тъй като някой не е декларирал ясно от какво има потребност. Рано или късно се чува неизбежната имитация „ Аз не чета мисли “ .

Накрая, измежду крясъците, се схваща кой какво тъкмо е желал да каже, какво е очаквал от другия и мирът още веднъж е възобновен.

Такива разногласия обаче демонстрират, че в двойката съществува напрежение , което освен води до периодически разногласия, само че рано или късно може да унищожи цялата връзка .

Заради какво? Заради едно неизказано на глас предпочитание или молба.

Освен това прословуто женско твърдоглавие да се тества способността на мъжа да чете мисли, има още 6 незабележими врагове на връзката, от които умерено можете да се отървете , стига да ги идентифицирате и обезвредите в точния момент.

Наказание с безмълвие

Да ти има нещо и да си мълчиш, с цел да видиш по кое време „ той “ ще те забележи, е изцяло ненужно. Това единствено задълбочава казуса.

Мълчащият нагнетява напрежението в себе си, другия нищо не подозира до момента в който не му се изсипе Големият яд.

 g Thinkstock

Резултатът е двама ядосани и отдалечени един от различен.

Не гледате фамилни комедии

Комедиен сериал, в който основните герои са семейство, се оказва, че има благоприятен резултат върху всяка .

Хуморът и иронията, с които се подхожда към типичните фамилни обстановки на екрана могат да ви оказват помощ да откриете себе си и да се посмеете.

 g Thinkstock

Не заспивате прегърнати

Изследванията демонстрират, че двойките, които спят по-близо един до различен , са с по-малък късмет за бракоразвод от тези, които спят в двата края на леглото.

Все отново, в случай че физически не ви е комфортно да спите вплетени един в различен или пък единият хърка, не се насилвайте. е по-голям от това да заспите прегърнати.

 g Thinkstock

Никакви телефони на масата за вечеря

Дори да сте си наложили да не гледате телефона непрекъснато до момента в който вечеряте, към този момент слага трети посред ви.

Оставете телефоните в коридора, спрете тв приемника и вечеряйте дружно . Дори да е в цялостно безмълвие, даже да не си говорите нищо, бъдете дружно, единствено двамата (или фамилно, в случай че към този момент имате деца), без да се разсейвате с други неща.

 g Thinkstock

Не обсъждайте значими въпроси по мейл

Непрестанната връзка ни изкушава да приказваме с половинките си по през целия ден.

Чатенето, размяната на мейли или говоренето по телефона поддържа усещането за непосредственост , само че може да е спомагателен източник на нерви, изключително в случай че решите да решавате значими въпроси.

 b Thinkstock

Когато човек е в работна конюнктура, прави задача или е в среща, не може да превключи на секундата и даде съответен отговор на въпроса .

Оставете фамилните диалози за вечерта. Така ще има защо да говорите до момента в който вечеряте, вместо да се изприказвали всичко денем.

 b Thinkstock

Но пояснения в обич може да си пращате умерено. Те сигурно ще затвърдят връзката ви, а може да ви приготви и за една същински буйна вечер...

 b Thinkstock

Още по тематиката:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР