Тина Тодорова е скандалният шеф на тила на МВР, заради

...
Тина Тодорова е скандалният шеф на тила на МВР, заради
Коментари Харесай

Заради уволнената Тина Тодорова Рашков нападна Иван Демерджиев

Тина Тодорова е скандалният началник на тила на Министерство на вътрешните работи, поради която Бойко Рашков нападна служебния министър Демерджиев, че вместо да гони мутрите, връща мутрите в Министерство на вътрешните работи. Това научи Faktor.bg от свои източници във вътрешното ведомство.

Тодорова е била уволнена още в първите дни на встъпването в служба на служебния кабинет, като главният мотив е бил, че не дава отговор на условията за заемания от нея пост и е позволила редица нередности в работата си, удостовери по Би Ти Ви служебният министър.

Демержиев разкри, че чака след почналите инспекции да оповести за скандални нередности във вътрешното министерство – нагласени публични поръчки, закупуване на храни с изтекла валидност, непозволено прилагане на парцели на Министерство на вътрешните работи, запои и празненства, в които са взели участие лица, които не са чиновници на ведомството.

Тина Тодорова е била дълготраен чиновник във Държавна фирма „ Земеделие “ преди да постъпи на работа в Министерство на вътрешните работи. Доведена е във вътрешното министерство от някогашния зам.-вътрешен министър Таня Райчев, юрист и близка до Бойко Рашков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР