Тимовете на Хетафе и Осасуна не излъчиха победител и завършиха

...
Тимовете на Хетафе и Осасуна не излъчиха победител и завършиха
Коментари Харесай

Хетафе и Осасуна врътнаха нулево реми

Тимовете на Хетафе и Осасуна не излъчиха победител и приключиха при резултат 0:0 в среща от 13-тия кръг на испанската Ла Лига.

¡FINAL en el Coliseum!@GetafeCF 0-0 @CAOsasuna#VamosGeta #GetafeOsasuna pic.twitter.com/Y35soTBhB2
— Getafe C.F. (@GetafeCF) November 10, 2019
Двата тима не направиха най-запомнящия се дуел и надлежно доста положения пред двете порти нямаше.

В първите минути на мача Анхел Родригес от състава на домакините имаше късмет да открие, само че първо стреля в навън, а секунди по-късно и вратарят на гостите Рубен Мартинес избави негов изстрел. Малко по-късно още веднъж Родригес имаше късмет да обстрелва вратата на Осасуна, само че неопределено.

В началото на втората част Анхел пропусна поредна опция за своя отбор, откакто ударът от близко мина на сантиметри до гредата.

В 54-ата минута аварийният вратар на гостите Серхио Ерера, който размени Бурен Матинес през първата част поради травма, избави удар с глава на основното настоящо лице Анхел Родригес.

В 77-ата минута Хорхе Молина овладя центриране в наказателното поле на Хетафе и стреля, само че нацели напречната греда.

В края на срещата Мауро Арамбари получи пас на границата на наказателното поле, само че шутът му беше отразен от Серхио Ерера.

Хетафе са седми в класирането с актив от 20 точки, до момента в който Осасуна са 10-ти с 19. В идващия кръг хората на Хосе Бардалас гостуват на Еспаньол, а новаците в елита Осасуна одобряват Атлетик Билбао.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР