Тимо Вернер обмисля да напусне Челси, за да получи повече

...
Тимо Вернер обмисля да напусне Челси, за да получи повече
Коментари Харесай

В търсене на повече игрови минути: Тимо Вернер обмисля да напусне Челси

Тимо Вернер обмисля да напусне Челси, с цел да получи повече игрово време преди Световното състезание в Катар в края на годината.

26-годишният Вернер е титуляр при мениджъра Томас Тухел, който през това лято укрепи тима с още един нападател - британския национал Рахийм Стърлинг, който пристигна от първенеца Манчестър Сити.

Германецът приказва пред репортерите в Лас Вегас след триумфа на Челси над мексиканския Клуб Америка с 2:1, в който вкара първото попадение. Той призна, че би се " чувствал благополучен на всички места ".

" Ясно е, че желая да играя повече и би трябвало да го направя, с цел да бъда в добра форма за Световното състезание и да имам късмет да вземам участие. Най-важното нещо е да съм благополучен. А аз съм благополучен, когато играя и въвеждам голове. За това би трябвало да се погрижа и другите неща ще се наредят ", сподели нападелят.

Вернер има контракт с Челси до 2025 година. Мениджърът Тухел не може да му предложи повече минути. " Трябва да забележим, само че всеки е виновен за личното си състояние. Тимо игра 45 минути, като всички останали и вкара ", разяснява немският експерт.
 Челси търси покупател на Рос Баркли
Челси търси покупател на Рос Баркли

Футболистът по този начин и не съумя да се наложи в състава на " сините " от Лондон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР