Тимът на Болоня надви при гостуването си Лече с 3:2

...
Тимът на Болоня надви при гостуването си Лече с 3:2
Коментари Харесай

Болоня с успех в Серия А, Бреша изпусна Парма

Тимът на Болоня надделя при гостуването си Лече с 3:2 в мач от 17-ия кръг на италианската Серия А, игран на „ Виа дел Маре “.

Гостите откриха в края на първото полувреме посредством Рикардо Орсолини след асистенция на Никола Сансоне, а при започване на втората част Роберто Сориано удвои задатъка им.

Малко по-късно още веднъж Орсолини бе в прегръдките на съотборниците си след нова композиция със Сансоне. Въпреки отрицателния процес на събитията за новаците, те върнаха два от трите си гола пасив посредством Кума Бабакар и Диего Фариас, само че за повече нямаха време и сили и по този начин отстъпиха на противника.

Болоня е към този момент осми с 22 точки, до момента в който Лече е покрай рисковата зона, на точка от намиращия се под чертата отбор на Бреша. Тимът изпусна да изплува над зоната на изпадащите след късен изравнителен гол на Алберто Граси от Парма при равенството 1:1. Преди това Марио Балотели бе извел напред гостуващия състав и изглеждаше, че Бреша ще запише нова победа на открито, само че Граси бе на друго мнение, донасяйки точката за „ пармалатите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР