Тикнаха в слественото във Враца мъж от Карнобат, хванали го,

...
Тикнаха в слественото във Враца мъж от Карнобат, хванали го,
Коментари Харесай

Вкараха в следственото във Враца рецидивист от Карнобат, прехранвал се като разбивал автомати за кафе

Тикнаха в слественото във Враца мъж от Карнобат, хванали го, че се прехранва с обири от автомати за кафе, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
На 13 април в районното ръководство на железничарския град било формирано досъдебно произвеждане. То било, че на 10 против 11-ти април незнаен причинител след взломяване на автомат за кафе в градчето е направил кражба на сумата от 30 лв. на монети.
След извършени оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени дейности е открит причинителят на незаконното действие – престъпно проявеният и осъждан за обири от Карнобат В. Х.
В хода на осъществяване на следствените дейности е станало ясно, че за времето от 9 до 11-ти април, същият е взломил и направил обири от още 5 вендинг-машини, ситуирани на разнообразни места в Мездра.
Вчера В. Х. е бил притеглен в качеството на обвинен по досъдебно произвеждане по разказа на ръководството в железничарския град и разпитан. Мъжът е признал за осъществените от него пресъпления.
Наложена му е процесуална мярка „ Задържане за период до 72 часа” от наблюдаващ прокурор и е наведен в следствения арест във Враца.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР