Тикет системата още не е готова, но и няма откъде

...
Тикет системата още не е готова, но и няма откъде
Коментари Харесай

Спаси София: 100 млн. лв. за билетчета, а се глобяват гражданите

Тикет системата още не е подготвена, само че и няма от кое място да се купи билетче. Това разясняват от " Спаси София ".

2021 година стартира с следващото погазено заричане от страна на кмета Фандъкова и ръководещите. Тикет системата, струваща колосалните близо 100 млн. лева, която се построява от години, още веднъж се отсрочва за несигурно бъдеще.

Официалната причина - от ЦГМ са " не запомнили " в нея да интегрират новата линия на метрото, нищо, че тя се построява от 2015 година и от десетилетие се знае тъкмо какъв брой станции и изходи ще има тя.
Същевременно жителите няма от кое място да си купят билет, защото контрольорите и водачите не продават билети, нова система няма, а поставените автомати в трамваите и тролеите бяха тържествено изхвърлени точно поради новата билет система, която я няма.



Глобяват се и тези, които желаят да купят билет, само че прекомерно постоянно няма къде да създадат това.

Целият този безпорядък издава същинското лице и благоприятни условия на дилетантите, които ръководят София. След профукани съвсем 100 млн. лева - задоволително пари за закупуването на 200 нови рейса, билет система няма. Не е ясно и дали таксуването ще е на време или на разстояние, нито пък за какво не са планувани автомати по основните спирки и в транспортните средства. Няма и едно опрощение и пояснение от Йорданка Фандъкова, за какво за следващ път се стигна до задънена улица, нито пък се знае по кое време и по какъв начин ще проработи системата.

Разбира се, отговорни няма. Бившият шеф на ЦГМ е сегашен общински консултант от ГЕРБ, а сегашният - някогашен областен кмет на ГЕРБ. Сагата с билет системата прелестно разказва цялото ръководство на индивидът, наклеветен за кмет на София - скъпо, неработещо, закъсняващо и безконтролно, само че пък като за " наши хора "!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР