Tik Tok звездата Ено Алерик, който претендира, че е пътешественик

...
Tik Tok звездата Ено Алерик, който претендира, че е пътешественик
Коментари Харесай

Пътешественик във времето: Извънземните ще превземат планетата ни през 2023 г.


Tik Tok звездата Ено Алерик, който претендира, че е странник във времето, направи нови изказвания за 2023 година. Според него точно в идващите 12 месеца ще се сблъскаме с извънземните непосредствено. 

Той твърди, че светът се приближава до своя край. Ено счита, че в средата на годината ще се случи нещо епохално, което ще раздруса разбиранията ни за вселената. Той споделя, че Земята ще бъде посетена от зли извънземни, само че измежду тях ще има и положителни, които щели да спасят от избиване някои от земляните, написа " Дейли остарял ". 

8 хиляди индивида пък щели да бъдат отвлечени през март тази година, с цел да бъдат отведени на друга планета.

Ено предсказва, че група тийнеджъри пък щели да открият през февруари антични руини, измежду които имало портал за различен свят. Потребителите обаче не имат вяра на думите на Ено, който споделя, че скоро щели да трансформират мнението си и да съжаляват горчиво. 

Наскоро изследване на Еврейския университет в Йерусалим предложи ново пояснение за какво извънземни не са посетили нашата планета. Нашите сигнали към момента не са достигнали до тях и те няма по какъв начин да узнаят, че на Земята има рационален живот, написа в. " Дейли мейл ".По създание това значи, че ние изпращаме сигнали, които могат да се открият от Космоса, едвам от 30-те години на предишния век, тъй че извънземните в действителност не са имали задоволително време, с цел да получат известието или да отговорят на него, довълнат от DarikNews.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР