Тихомир от Фермата, който въртеше бурна любов с Емили ще

...
Тихомир от Фермата, който въртеше бурна любов с Емили ще
Коментари Харесай

Тихомир се жени за Елизабет, осиновяват Емили с тротинетката

Тихомир от Фермата, който въртеше бурна обич с Емили ще се дами за Елизабет, с която ги среща самата Емили. За тези, които са не запомнили, припомняме, че Тихомир стана жена- Мелиса, след което още веднъж се трансформира в мъж.

 

Историята се заплита в допълнение тъй като тримата не престават да живеят дружно, а нищо чудно новата двойка, в случай че мине под венчило, да осинови Емилито.

В същото време въпросната Елизабет, която неизбежно добавя името си с Тейлър, бе атакувана от известен влогър, че желае да се бракува с Тихомир, тъй като младежът разполага с доста средства, писа „ България Днес “.



" Това не е правилно! Тези хора, които настояват, че съм с Тихомир поради пари желаят да ни разделят ", безапелационна е Елизабет. На същото мнение е и някогашният културист. Точка слага Емили, която екзалтирано в собствен жанр се провиква: " Невъзможно е да ни разделят.  Аз ще бъда с тях до гроб! Те са моят брачен партньор и брачна половинка! ". После добави: „ Те са и моите татко и майка “. На собствен ред Елизабет назовава Емили „ моя щерка “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР