Тихомир Каменов е единствената оцеляла жертва на избягалия от Централния

...
Тихомир Каменов е единствената оцеляла жертва на избягалия от Централния
Коментари Харесай

Оцелял след нападение на Радослав Колев: Чакам да дойде, за да се свърши

Тихомир Каменов е единствената оживяла жертва на избягалия от Централния софийски затвор Радослав Колев. В момента беглецът е на независимост и се търси. Колев е наказан на 26 години затвор за ликвидиране и опит за ликвидиране.

„ Той е нечовечен садист”, по този начин Тихомир разказва жестокостите, които е претърпял.

„ Колев е самоуверен, невъзмутим, безмилостен и няма нещо, което да го трогне. Ако попадне някой на него и го заплаши, може би ще е податлив да направи същото, каквото направи с мен и Румен”, показа Каменов пред камерите на Нова.

През 2014 година, след скандал, Колев убива с особена свирепост компютърния експерт от Национална агенция за приходите Румен Шопов. Разбива главата му с чук, души го, а най-после прерязва сънната му артерия с нож.

Следващата жертва трябвало да бъде Тихомир, който по това време бил съквартирант с Шопов.

„ Когато се прибрах, всички порти бяха затворени, което не беше обикновено. Тогава се появи Радослав от една от стаите. И сподели да вляза и да седна, тъй като те са от 4-то районно и желаят да ми зададат няколко въпроса за Румен. Аз ги помолих да се легитимират, те не го направиха и тогава Радослав скочи и стартира да ми нанася удари. По главата, по лицето и по тялото, първо с ръце, след това с нож и чук. Имам една огромна дупка в главата, която ми е от чука -успя да ми счупи черепа. Имаше една голяма дупка, в която сложихме тениска, с цел да спре кръвта, до момента в който пристигна колата за спешна помощ. Всички белези са ми спомен от него”, прибавя Тихомир.

След всичко претърпяно, Тихомир събира сили и се изправя против Радослав в съда. Разпознава го, дава показания и Колев е наказан.

Тихомир не прости, не не помни, само че продължава напред. Успокоява се, когато Радослав влиза зад решетките, само че спокойствието му трае едвам две години.

„ Няколко пъти не ходя на работа. Крия се, тъй като не знам какво може да ми се случи”, споделя Тихомир.

Докато Радослав е на независимост, оживелият след нападението ще продължава да живее в боязън - освен за себе си, само че и за всеки, който ще пресече пътя на избягалия пандизчия.

"Защо той е чакал аз да се появя, аз даже не знаех, че те са се срещали и не знаех, че е там. Защо ме направи една почтена жертва, откакто нищо не съм му направил. Благодарение на хората в блока, аз оцелях. Почти не можех да стигна до съда, душевен и физически не можех да стигна. В правосъдната зала той ми се извини, само че по какъв начин се прости такова нещо ", попита още жертвата.

"Чакам да пристигна, с цел да се свърши, или аз ще надделея или той ", сподели още Тихомир.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР