Тихомир Иванов не успя да се класира за финала на

...
Тихомир Иванов не успя да се класира за финала на
Коментари Харесай

Тихомир Иванов: Разочарован съм от представянето си

Тихомир Иванов не съумя да се класира за финала на скок височина на международното състезание по лека атлетика в Будапеща (Унгария), откакто реализира 2.18 метра в квалификациите.

Иванов направи два сполучливи опита на 2.14 и 2.18, само че не съумя да преодолее 2.22 и отпадна.

" Разочарован съм, че не можах да вляза във финала. Не знам на какво се дължи това показване. Убеден съм, че направих всичко допустимо, с цел да мога да дойда и да се показва добре тук. Чувствах се съвършено, само че очевидно има нещо, което не съм обработил ", сподели Иванов след пресявките пред българските медии.

Българинът има вяра, че подготовката му е предполагала по-добро показване.

" Не може цялостен сезон да се въртя към едни височини, които не ме задоволяват и на международното състезание да реализира още по-малко. Преди години успявах да вляза във всеки един край на огромно съревнование и в този момент всеки чака от мен да направя чудеса. На европейското състезание в зала в Истанбул се получи същото. Тогава с треньора променихме доста неща и тук бяха квалифициран съвършено. Чувствах чудесно и резултатите ми се подобряваха. Треньорът беше доста удовлетворен. Дори тук всичко беше ок. Ще притискам палци и ще поддържам останалите ни участници. Ще отида да виждам Божидар на квалификациите на скок дължина ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР