Ти си уайт траш, ром, циганин или отритнат. Млад си,

...
Ти си уайт траш, ром, циганин или отритнат. Млад си,
Коментари Харесай

Да изчезнеш за 300 кинта

Ти си уайт траш, ром, ром или отблъснат. Млад си, само че си тъп. По-скоро некултурен. Мечтата ти е да имаш скъпа кола и жена със силикон. Нямаш пари и живееш с родителите си. ( Ако изобщо имаш родители) Вече си задоволително огромен с цел да се напивате дружно. Профукал си каквото имаш за билетчета и нищо не си спечелил.

Работа нямаш, само че не си незает защото… нямаш концепция за какво. Иначе си мощно момче. Здраво. Ходиш на лостовете и в петък се биеш пред дискотеката. Ходиш с нож за самоотбрана и пафкаш всякакви неща. За смъркащи вещества пари няма. Мечтаеш да си като Кобрата, само че в по-ниска категория. Имаш си и прякор, само че не можеш да го наложиш. Така и не разбираш що става по този начин.

В квартала ти идва състезателен управител. Ще го назоваваме за по-точно меринджей. Само условно го назоваваме състезателен, тъй като той няма нищо със спорта. Той е остроумен и е в далаверата за платените мачове. Познава верните хора. Той не е притеглен от твоите умения ( да не забравяме, че ти нямаш такива) Той е на работа. Търси пушечно месо. Някой, който е склонен да вземе едни пари за са изяде няколко тупаника в кратуната. Споменава, че не боляло доста и малко наподобява на това да се напиеш. Тоест, даже си е хубаво.

Предлага, да кажем 300 евро. Това са малко пари, само че пред никакви пари си е напряко сума. Ти не се съгласяваш, щото се надценяваш и си мислиш, че в случай че ядеш пердах ще е най-малко да 500 евра. Меринджеят учтиво ти дава да схванеш, че ще откри различен за триста. Дава ти да схванеш, че нормално предлага по 200, но теб те е харесал, разбираш ли. Ама в случай че се пазариш -не му пука кой. Следващия. Ти клякаш.

Обучението стартира незабавно. Меринджея те пита кои филми с тупаници си гледал. Не е удовлетворен, че казваш Джеки Чан. Обяснява ти, че теб по-скоро те интересува Роки и да го гледаш. И трите серии да схванеш по какъв начин стават нещата. След една седмица ще пътувате и дотогава да си ги изгледал.

След седмица меринджеят идва и те качва в колата си. Пътуваш до някакъв град някъде. Там локалния първенец те е поръчал да те набие. Така де, всичко е планувано.

Играеш с непознат лиценз. Че от къде пари за твой личен? Не, че не може да ти извадят но що да се трошат пари за нелепости?

Преди мачът ти се изяснява, че би трябвало да се държиш. За да не те убият в първите пет секунди ти се предлага нещо „ по-така “. Меринджеят разполага със неразрешени вещества. И той самият не знае с какво разполага, само че фактът, че разполага с нещо неразрешено го възбужда и му дава чувството за безотговорност и власт.

Надрусан си като куче. Мачът стартира, мяташ ръце и правиш там нещо в посоката на съперника. После нещо… и до там.

Нямаш опция да видиш продължението на случката, тъй като историята ти свършва до там. Ти си един от дребното нещастници, които умират на кръга.

Но не си изпуснал доста. Продължението е скучновато. Пишат те по вестниците и те дават по малките екрани. Малко изявленията на твои близки. Малко статийки в интернет ( в това число и тази) И до там. Меринджеят е с отнети меринджейски права но той и без права си го може. Все едно е нужно да имаш лиценз когато си лъжец.

Следващата седмица в квартала ще пристигна различен, чистак нов меринджей. Със същите предложения и същите условия.

Честито!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР