Ти и Lidl за по-добър живот“ донесе на Лидл България

...
Ти и Lidl за по-добър живот“ донесе на Лидл България
Коментари Харесай

Ти и LIDL за по-добър живот с отличие за Най-устойчива дарителска програма

„ Ти и Lidl за по-добър живот “ донесе на Лидл България отличие за „ Най-устойчива дарителска стратегия “ в петнадесетото издание на годишните награди на Български дарителски конгрес (БДФ). Най-голямата обществено виновна самодейност на компанията започва през 2017 година, като за три години финансира 73 плана в 44 обитаеми места в цялата страната с общ фонд от над половин милион лв.. За този интервал посредством осъществените планове „ Ти и Lidl за по-добър живот “ доближава директно до 21 000 души, а непреките бенефициенти са над 150 000 души в цялата страна.
„ Щастливи сме, че получаваме признанието за най-устойчива дарителска стратегия за нашата най-голяма обществено виновна самодейност „ Ти и Lidl за по-добър живот “ точно в този момент, когато означаваме 10 години от стъпването на Lidl на българския пазар. Отговорността и устойчивостта са измежду главните ни цели през цялото време и са измежду движещите сили за всичко, което вършим. Вярваме, че с „ Ти и Lidl за по-добър живот “ се основава действителна опция за локалните общности в дълготраен проект да усъвършенстват своята среда, а плановете, на които самодейността вдъхна живот да оставят своя позитивен отпечатък във всички 44 обитаеми места. Това е и повода, която ни въодушевява да продължаваме да развиваме и надграждаме програмата, а премията, която получаваме в този момент, още веднъж доказателство, че работим в вярната посока “, показа Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.
 1,12 милиарда лева е съвкупното влияние от активността на Лидл България върху стопанската система на страната за 2019 1,12 милиарда лева е съвкупното влияние от активността на Лидл България върху стопанската система на страната за 2019
1,12 милиарда лева е съвкупният резултат от активността на Лидл България върху българската стопанска система. Това сочи отчетът на Института за пазарна...
Инициативата цели да способства за по-качествен и пълностоен метод на живот на хората в другите райони в страната, като финансира публично значими планове в 4 тематични области: обучение, просвета и историческо завещание, здравословен метод на живот и околна среда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР