Ти го плюеш, а той си мисли, че дъжд вали.

...
Ти го плюеш, а той си мисли, че дъжд вали.
Коментари Харесай

Слави Трифонов пак изригна: Ти го плюеш, той си мисли, че вали

Ти го плюеш, а той си мисли, че дъжд вали. Така Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в разяснява метода, по който властта възприема протичащото се в страната. Поводът е отчетът на Брюксел за върховенството на закона у нас и прочитът му от ръководещите.

"Липсват резултати в битката против корупцията по високите етажи на властта. Липсват механизми за надзор над основния прокурор. Има огромен проблем със свободата на медиите. Законодателният развой е лобистки и непрогледен. Това са единствено част от рецензиите на Европейската комисия към България, оповестени в Доклада за върховенството на закона в Европейския съюз. Това в действителност са обстоятелствата. Но макар тези обстоятелства, през вчерашния ден няколко „ умни глави “ от ГЕРБ се изтъпаниха и споделиха без никакъв срам, че отчетът за България бил позитивен. Ей за такива „ умни глави “ българският народ е измислил фразата: „ Ти го плюеш, а той си мисли, че дъжд вали ", съобщи Трифонов.

Лидерът на "Има такава страна " още веднъж насочи своите послания във фейсбук. Той счита, че се демонстрира гьонсурат във връзка с корупцията.

"Изведнъж се оказа доста значимо за ГЕРБ кое на коя страница е – когато запратиха главните права на жителите на последните страници в Барниръбъловата Конституция проблеми нямаше, нали? А пък като е толкоз позитивен отчетът, ами излезте измежду хората да се похвалите с него. Ходи пешком, бе, Дариткова, върви пешком, похвали се с отчета! Ама да не те прекарва отново полицията през непознатите дворове? ", разяснява още тв водещият.

Така Трифонов се обърна косвено към ръководителя на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова, която приказва на брифинга във връзка отчета. Той направи отпратка и към изявление на ръководителя на Народното събрание и член на ИК на ГЕРБ Цвета Караянчева, която измежду деятели съобщи, че хората стачкуват, а след това се качват на метрото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР