They’re Boyz n the Hoodie. Сен. Тази седмица Джон Фетерман

...
They’re Boyz n the Hoodie. Сен. Тази седмица Джон Фетерман
Коментари Харесай

John Fetterman разтърсва емблематичен суичър, къси панталони с Post след вече известната корица на любимия вестник на Ню Йорк

They’re Boyz n the Hoodie.

Сен. Тази седмица Джон Фетерман се срещна със своя сътрудник в шивашкото майсторство на Капитолийския рид – безстрашния кореспондент на Post Джон Ливайн, който беше приветстван от Пенсилванския демократ за това, че е имитирал неговия „ жанр “ на към този момент известната корица на обичания вестник на Голямата ябълка.

„ Обичам го. Видях публикацията и почтено казано, се смях на глас, когато я видях. Това е истината “, обърна се Фетерман към Ливайн, който носеше същата качулка и къси панталони, които носеше на страница 1 на „ Haute Mess “ за срещата mano a slobbo в четвъртък на Капитолийския рид.

The Post показа най-известната полуда в щата Кийстоун, копие на към този момент колекционерски продукт, в който Ливайн — въодушевен от еднократна смяна на дрес кода на Сената, с цел да се съобрази с прословутия скъпарски дрешник на законодателя — се опита да вечеря в най-големия ресторант на Ню Йорк изключителни заведения за хранене, облечени като него.

Следващия път, когато е в Готъм, Фет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР