The Sun се позовава на свои източници, според които супермоделът

...
The Sun се позовава на свои източници, според които супермоделът
Коментари Харесай

The Sun: Наоми Кембъл си хвана 37-годишен филмов продуцент от Саудитска Арабия

The Sun се базира на свои източници, съгласно които супермоделът Наоми Кембъл се е сближила интимно със саудитския кино продуцент и мултимилионер Мохамед Ал Турки.

Двамата към този момент няколко пъти са били забелязвани дружно по време на всемирски събития, а последно са били видени на премиите БАФТА по-рано този месец: Според The Sun 53-годишният супермодел и 37-годишният кино продуцент са театралничили дружно пред фотографите, а по-късно са останали близо един до различен през цялата вечер.

Двамата се появиха за първи път дружно на събитие през 2021 година и от този момент са излизали дружно неведнъж, в това число на филмовия фестивал в Кан предходната година и на Седмиците на модата в Париж през 2022 и 2023 година, както и на няколко частни празненства.

Както означават осведомени, в последно време двамата са се сближили, като сред тях " очевидно прехвърча искра ". " Наоми е доста изборна във връзка с това с кого прекарва времето си и се е сближила с Мохамед. Те споделят любовта си към модата и изкуството и имат доста общи другари. Наоми беше с него в Дубай и наподобява по-щастлива от всеки път ", споделя осведомител на изданието.

Преди седмица медиите още веднъж започнаха да разискват и персоналния живот на Наоми, която неотдавна за трети път се появи в общественото пространство с диамантен пръстен на безименния си пръст.

През 1993 година Наоми Кембъл беше сгодена за басиста на U2 Адам Клейтън, а по-късно за италианския предприемач Флавио Бриаторе, с който скъса през 2002 година Имала е афери и с Робърт де Ниро, Джерард Бътлър, Терънс Хауърд, Майк Тайсън и съветския милиардер Владислав Доронин. Наоми Кембъл пази персоналния си живот в загадка.

През 2021 година Наоми Кембъл се снабди с щерка : допуска се, че детето е износено от сурогатна майка, бащата е незнаен. Миналото лято Наоми Кембъл стана майка за повторно: роди ѝ се наследник, който също е роден от сурогатна майка. За бащата на момчето не се знае нищо.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР