The Masked Singer UK's Cricket завърши на трето място в

...
The Masked Singer UK's Cricket завърши на трето място в
Коментари Харесай

Кой е Крикет в Masked Singer 2024? Lemar завърши на трето място във финала на ITV

The Masked Singer UK's Cricket приключи на трето място в събота вечер, където беше разкрито, че не са какъв да е различен, а Lemar.

Стартира хитовият сериал на ITV по-рано тази година и финалът в съботната вечер видя Крикет, Бигфут и Пирана да излязат на сцената в опит да впечатлят съдиите - Давина Маккол, Джонатан Рос, Рита Ора, Мо Гилиган и посетител Роб Брайдън - за финален път.

По време на епизода Крикет извърши серия от зашеметяващи осъществявания и в един миг даже към него се причисли някогашният воин, Гъбата, който бе оголен като Шарлот Чърч в сериала от 2022 година Въпреки това, Cricket просто пропуснаха да завоюват и вместо това приключиха на трето място, където беше разкрито, че са хитмейкърът Lemar, 45.

В Twitter, в този момент X, феновете споделиха, че Lemar е „ ограбен “. Един човек сподели: „ Лемар беше ограбен #maskedsinger “, различен акаунт гласи: „ Лемар е прекомерно добър артист, с цел да излезе пред Bigfoot #maskedsinger “, до момента в който различен добави: „ Лемар е необикновен артист. Не мога да повярва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР