Thatchers загуби съдебна битка срещу Aldi за собствената си версия

...
Thatchers загуби съдебна битка срещу Aldi за собствената си версия
Коментари Харесай

Thatchers загуби битката за търговска марка с Aldi във висшия съд, след като съдия направи сляп тест за вкус

Thatchers загуби правосъдна борба против Aldi за личната си версия на лимонен сайдер, откакто арбитър направи кьорав тест за усет.

Пивоварната Съмърсет се забърка във висша правосъдна борба с бюджетната верига супермаркети поради марката си „ Taurus “ за „ мъждив лимонен сайдер “, пусната през 2022 година, за която юристите твърдяха, че нарушава тяхната комерсиална марка. Но арбитър отхвърли изказванието на Тачърс, откакто опита двете питиета, с цел да ги съпостави, като сподели, че двете питиета нямат задоволително подобен усет, с цел да основат комплициране.

Германските търговци на дребно бяха изправени пред съда предходната година с чуване на дело против Тачърс случай, че Aldi основават по-евтина версия на своята пързалка, с цел да завоюват „ непочтено преимущество “ и „ да се качат на опашките “ на тяхната известност. Въпреки че супермаркетът призна, че е употребявал напитката на фамилната марка сайдер като „ пример “ за своя лична, той отхвърли да има нарушаване или че „ показва “ напитката като подражател.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР