Тези зодии се обичат и харесват. Въпреки това те изпитват

...
Тези зодии се обичат и харесват. Въпреки това те изпитват
Коментари Харесай

Двойките от тези зодии се обичат, но не могат да се решат на сериозно обвързване

Тези зодии се обичат и харесват. Въпреки това те изпитват обилни усложнения в общуването, което ги прави неспособни да изразят възприятията си. Опитват се да ги скрият от себе си.

Двойките от тези зодии се обичат, само че не могат да се решат на съществено обвързване

Двойките от тези двойки вършат всичко допустимо да не си признаят какъв брой доста им пука един за различен. Те имат ирационално разбиране, че другата страна въобще не се интересува от основаване на връзка. Въпреки че и двамата в действителност го желаят, им лишава доста време, с цел да се приближат и по-късно се редуват, което води до отчаяние.

Двойките от тези зодии не могат да вземат решение за сериозна връзка:

Телец и Дева

Въпреки, че и двамата са много спокойни по природа, любовните им връзки са доста бурни. Те идват и си отиват непрекъснато. Един ден Телец и Дева имат цялостно, безкрайно доверие един в различен, а на идващия ден са в положение да подозират най-лошото от всичко. Ако не съумеят да изградят връзка, учредена на неприкритост и доверие, те се разделят като врагове.

Близнаци и Везни

Могат да прекарват цели дни дружно и в никакъв случай да не се отегчават в компанията на другия. Почти през цялото време на връзката Близнаци и Везни знаят, че се грижат доста един за различен. Въпреки че и двамата скрито мечтаят за връзка, те не престават да се преструват, че мислят единствено за другарство. Едва след няколко години те могат да поемат опасности и да имат връзка.

Овен и Водолей

Водолеят очарова Овена с реципрочност. И двамата ценят независимостта и смелостта в изразяването на крайни отзиви. Когато прекарват време дружно, те се държат по този начин, като че ли се борят дружно против целия свят. Има обаче нещо, от което и двамата доста се опасяват. Никой от двамата не намира храброст да приказва за възприятията си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР